Τι συμβαίνει με Τζιόβα και μελαχρινή συνάδελφό του;

28.12.2011
Όλο και πιο συχνά συλλαμβάνει ο φωτογραφικός φακός τον Ορέστη Τζιόβα με τη Νικολέττα Κοτσαηλίδου. Οι δύο ηθοποιοί και συμπρωταγωνιστές σε θεατρική παράσταση, τον τελευταίο καιρό κάνουν

Όλο και πιο συχνά συλλαμβάνει ο φωτογραφικός φακός τον Ορέστη Τζιόβα με τη Νικολέττα Κοτσαηλίδου. Οι δύο ηθοποιοί και συμπρωταγωνιστές σε θεατρική παράσταση, τον τελευταίο καιρό κάνουν στενή παρέα και όπως καταλαβαίνεις σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν θέλει και πολύ να έρθουν να φουντώσουν οι φήμες περί νέου love story.

Μάλιστα δημοσίευμα της εφημερίδας Real αναφέρει ότι Τζιόβας και Κοτσαηλίδου πλέον έχουν πολλά περισσότερα να μοιραστούνε από την αγάπη τους για το θέατρο και τις δουλειές τους. Εξάλλου, αυτή την περίοδο έχουν χωρίσει και οι δυο από τις σχέσεις που είχαν, ενώ η τρυφερή φιλία που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα τους, δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό κι... ερωτικό. Σάμπως, θα είναι οι πρώτοι ή οι τελευταίοι που θα τους συμβεί; Πάντως στον γάμο της Θάλειας Ματικα με τον Τάσο Ιορδανίδη, πριν λίγες μέρες, ο Τζιόβας ζήτησε από την μελαχρινή συνάδελφό του να τον συνοδεύσει.