Τομ Κρουζ: Η Κέιτι είναι τα πάντα για μένα

21.12.2011
Μετά από πέντε χρόνια γάμου ο δημοφιλής ηθοποιός δηλώνει πιο ερωτευμένος από ποτέ με τη σύζυγο του και αποδίδει σ' εκείνη την προσωπική αλλά και οικογενειακή τους ευτυχία.

Μετά από πέντε χρόνια γάμου ο δημοφιλής ηθοποιός δηλώνει πιο ερωτευμένος από ποτέ με τη σύζυγο του, Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) και αποδίδει σ' εκείνη την προσωπική αλλά και οικογενειακή τους ευτυχία.

Το ζευγάρι που γιόρτασε την πέμπτη του επέτειο τον περασμένο μήνα, εμφανίστηκε μαζί τη Δευτέρα, στην πρεμιέρα της ταινίας του Τομ Κρουζ (Tom Cruise), "Επικίνδυνες Αποστολές 4: Πρωτόκολλο Φάντασμα" στη Νέα Υόρκη.

Με την ευκαιρία της πρεμιέρας, ο 49χρονος σταρ έσπευσε να επιβεβαιώσει την αγάπη του για τη γυναίκα λέγοντας ότι δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς αυτή κι ότι αισθάνεται συνεχώς δέος μπροστά της:

"Κάθε μέρα την ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ. Ήταν πέντε υπέροχα χρόνια χάρη σ' αυτήν. Είναι απίστευτη γυναίκα. Είναι τα πάντα για μένα".

Την περασμένη Κυριακή, η Κέιτι γιόρτασε τα 32α γενέθλια της παρακολουθώντας την χριστουγεννιάτικη μουσική παράσταση του Ράδιο Σίτι μαζί με τον άντρα της, την κόρη της και τους γονείς της Καθλίν (Kathleen) και Μάρτιν (Martin). Η οικογένεια ολοκλήρωσε την έξοδο της με δείπνο σε εστιατόριο.

Ο Κρουζ που οργάνωσε τη βραδιά ήταν πολύ ευχαριστημένος με την προσπάθεια του και εκμεταλλεύτηκε τη στιγμή για να επαινέσει τη γυναίκα του για την ανατροφή που δίνει στην πεντάχρονη κόρη τους:

"Διασκεδάσαμε πάρα πολύ. Ήταν μια υπέροχη μέρα, με λουλούδια και τούρτα και όλα αυτά", δήλωσε στο περιοδικό People: "Η Σούρι (Suri) ντύνεται μόνη της και έχει γεννηθεί έτσι. Συνδυάζει μόνη της τα ρούχα της. Η Κέιτi κάνει πάντα δημιουργικά πράγματα μαζί της. Ζωγραφίζουν, δημιουργούν και ράβουν. Είναι πολύ όμορφο".