Χριστούγεννα με την πρώην για τον Τσάρλι Σιν

21.12.2011
All I want for Christmas is… η πρώην μου. Μόνο βουνό με βουνό δε σμίγει. Μπορεί η σχέση μεταξύ των Τσάρλι Σιν και Ντενίζ Ρίτσαρντς να έχει περάσει από σαράντα κύματα, αφ’ ότου πήραν διαζύγιο, όμως, οι στιγμές έντασης δείχνουν να ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

All I want for Christmas is... η πρώην μου. Μόνο βουνό με βουνό δε σμίγει. Μπορεί η σχέση μεταξύ των Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) και Ντενίζ Ρίτσαρντς (Denise Richards) να έχει περάσει από σαράντα κύματα, αφ’ ότου πήραν διαζύγιο, όμως, οι στιγμές έντασης δείχνουν να ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Εν όψει των γιορτών, ο Τσάρλι κι η Ντενίζ πήραν τις δύο κόρες τους, την 7χρονη Σαμ και την 6χρονη Λόλα, καθώς επίσης, τη μόλις 6 μηνών υιοθετημένη κόρη της Ντενίζ, Ελοϊζ κι επισκέφτηκαν τροπικό προορισμό.

Με την άφιξή τους στο ξενοδοχείο την Κυριακή, ο Τσάρλι ανέβασε στο προφίλ του στο "WhoSay" μια φωτογραφία με την Ντενίζ και τα παιδιά από το μπαλκόνι του δωματίου τους, δίνοντάς της τον τίτλο "Χριστούγεννα για να τα θυμόμαστε".

Στο δε λογαριασμό του στο Twitter τιτίβισε «Τι είναι καλύτερο από τις διακοπές μιας μοντέρνας οικογένειας; Απολαμβάνω τις χειμερινές διακοπές με την Ντενίζ και τα παιδιά». Την Κυριακή το βράδυ πρόσθεσε ότι όλοι μαζί απολαμβάνουν το ηλιοβασίλεμα.

Την επομένη το πρωί ξύπνησε με την αυγούλα -κυριολεκτικά- για να πάει για ψάρεμα και δήλωσε περήφανος για τον εαυτό του, διατυπώνοντας την άποψη ότι κι ο ίδιος ο Χέμινγουεϊ θα ήταν περήφανος για τον Τσάρλι.

Κι αν νομίζεις ότι μόνο ο Τσάρλι τιτίβιζε, κάνεις λάθος. Η Ντενίζ, άρχισε να ενημερώνει τους followers της για τις διακοπές της "μοντέρνας οικογένειας" από το αεροδρόμιο κιόλας, ανεβάζοντας μια φωτογραφία που απεικόνιζε τις πολλές αποσκευές τους κι αργότερα το βράδυ, τιτιβίζοντας ότι είχαν ένα υπέροχο δείπνο όλοι μαζί.

Τώρα θα μου πεις, γιατί τόσος πανικός να μας λένε πόσο όμορφα περνάνε; Πολύ λογικό είναι, αν αναλογιστούμε ότι η τελευταία φορά που το ζεύγος πήγε διακοπές απεδείχθη Βατερλό. Περιληπτικά, η Ντενίζ έτρεχε τον Τσάρλι στο νοσοκομείο, αφού τον είχε κάνει νωρίτερα τσακωτό, γυμνό και μεθυσμένο στο δωμάτιο του ξενοδοχείο με την πορνοστάρ, Κάπρι Άντερσον.

Πριν λίγο καιρό δε σε διαμάχη που είχαν οι δυο τους για την επιμέλεια των παιδιών, ο Τσάρλι την είχε χαρακτηρίσει μεταξύ άλλων "προδότρια" και "χυδαία απαγωγέα".

Επειδή, είναι σαφές ότι οι δυο τους είναι των άκρων, δηλαδή ή "Μικρό Σπίτι στο… τροπικό… Λιβάδι" ή "Κράμερ εναντίον Κράμερ", ας επιλέξουμε επηρεασμένοι από το εορταστικό πνεύμα των ημερών το πρώτο.

Όταν μπει με το καλό το 2012, βλέπουμε…

Νικόλας Εμμανουήλ