Λασκαράκη: "Βαριέμαι πολύ τον γάμο"

21.12.2011
Η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν είναι μυστικό ότι είναι ζευγάρι αλλά και ότι πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά του Mega "Κλεμμένα όνειρα".

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν είναι μυστικό ότι είναι ζευγάρι αλλά και ότι πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά του Mega "Κλεμμένα όνειρα". Τα παιδιά λοιπόν μένουν μαζί όπως αποκάλυψε η ηθοποιός στο περιοδικό "OK". Το θέμα είναι όμως η Βάσω κάνει δουλειές στο σπίτι και τελικά πώς νοιώθει για τον γάμο, θέλει να τα ανέβει τα σκαλιά με τον Τσιμιτσέλη; Άραγε πότε θα παντρευτούν τα παιδιά να παίρνουμε και σειρά;

«Δεν ξέρω. Μια χαρά δεν είμαστε έτσι; Βαριέμαι πολύ τον γάμο. Να έρχονται τα σόγια, να πρέπει να διαλέξουμε το νυφικό. Κουράζομαι και μόνο που το σκέφτομαι. Άμα είναι να γίνει, θα γίνει», είπε και ελάλησε. Ε και πώς θα γίνει κουκλίτσα μου από μόνο δεν γίνεται λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω!

Και σε αντίθεση με τα περισσότερα κορίτσια της ηλικίας τη που ονειρεύονται τον γάμο τους από μικρές , η Βάσω βαριέται και μόνο που το σκέφτεται: «Μπορεί να παντρευτώ του χρόνου. Δεν είναι όμως κάτι που σκέφτομαι ούτε φαντάζομαι. Για μένα ο γάμος είναι μια τυπική διαδικασία. Δεν πρόκειται δηλαδή να πάθω καμία υστερία για το τι νυφικό θα βάλω», είπε το κορίτσι μας και εγώ την φαντάζομαι ήδη νυφούλα με τον Τσιμιτσέλη να ασχολείται περισσότερο με το κοστούμι του από ότι η Βάσω με το νυφικό και το μαλλί της!

Ελένη Αναστασάκη