Αρίστευσε για πρώτη φορά η Λίντσεϊ Λόχαν!

15.12.2011
Μεγάλη έκπληξη προξένησε χθες η 25χρονη ηθοποιός με την ασυνήθιστα τυπική συμπεριφορά της

Μεγάλη έκπληξη προξένησε χθες η 25χρονη ηθοποιός με την ασυνήθιστα τυπική συμπεριφορά της.

Η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) αναμενόταν στο δικαστήριο χθες και όχι μόνο παρουσιάστηκε, αλλά έφτασε στην ώρα της και ήταν και σε άριστη διάθεση καθ' όλη τη διάρκεια της ακρόασης.

Υπήρχε και λόγος, βέβαια για όλα αυτά γιατί καθώς η Λίντσεϊ ήξερε πως ήταν εντάξει σε όλες τις υποχρεώσεις της από την τελευταία φορά που είχε βρεθεί ενώπιον της δικαστού Στέφανι Σότνερ (Stephanie Sautner).

Ντυμένη χαλαρά, η Λόχαν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο και άκουσε όλο χαμόγελο τη δικαστή να την επαινεί –για πρώτη φορά: "Δεσποινίς Λόχαν, κάνατε πραγματικά πολύ καλή δουλειά και θα ήθελα πολύ να σας δω να τη συνεχίζετε".

Το ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα που δημιουργήθηκε ύστερα και από τα σχόλια που έφτασαν από το νεκροτομείο όπου η Λίντσεϊ πραγματοποίησε την κοινωνική εργασία της ποινής της μόνο θετικά μπορεί να αξιολογηθεί για το μέλλον.

Αν ισχύουν οι φήμες που θέλουν τη νεαρή ηθοποιό να θέλει να ταξιδέψει στη Βρετανία για να συμμετάσχει στο "Celebrity Big Brother" τότε θα πρέπει να πάρει από το δικαστήριο ειδική άδεια, οπότε τώρα που έχει δώσει καλά δείγματα συμπεριφοράς, προφανώς κάτι τέτοιο είναι πολύ πιο εύκολο.

Κατά τα άλλα, αυτές τις μέρες η Λίντσεϊ "παίζει" πολύ στο διαδίκτυο με τις γυμνές της φωτογραφίες από το "Playboy" που έχουν διαρρεύσει.

Το τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου για το οποίο έχει ποζάρει η Λόχαν δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα ακόμη, αλλά το αποτέλεσμα της φωτογράφησης καθώς και μέρος της συνέντευξης έχει γίνει γνωστό.

Ζωή Κίττα