Μουτσινάς: «Έφαγε» τα μούτρα του στη μέση του δρόμου!

14.12.2011
Τρίτη και 13 και ήρθε η γρουσουζιά της μέρας κι έπεσε πάνω από το κεφάλι του Νίκου Μουτσινά. Και με τραγελαφικά αποτελέσματα, αφού ο παρουσιαστής «έφαγε» τα μούτρα του στη μέση του δρόμου. Φαρδύς – πλατύς έπεσε

Τρίτη και 13 και ήρθε η γρουσουζιά της μέρας κι έπεσε πάνω από το κεφάλι του Νίκου Μουτσινά. Και με τραγελαφικά αποτελέσματα, αφού ο παρουσιαστής «έφαγε» τα μούτρα του στη μέση του δρόμου. Φαρδύς – πλατύς έπεσε που λες στο δρόμο έξω από το σπίτι του, με αποτέλεσμα να δει την άσφαλτο... ταβάνι, όπως είπε ο ίδιος στην εκπομπή.

Γιατί ναι, ο έρμος ήθελε να μοιραστεί τον πόνο του με τους τηλεθεατές. Αφού μοιράστηκε την τούμπα με τους περαστικούς, οι οποίοι μία που τον είδαν και μία που τρελάθηκαν στα γέλια και του φώναζαν: «μάτι», «μάτι». Ντροπή, ποτέ δεν γελάμε με το πέσιμο του άλλου.

Η τούμπα έγινε έξω από το σπίτι του την ώρα που έβγαινε από αυτό και κατευθυνόταν για τον Alpha. Κάποιος είχε καταβρέξει το δρόμο με αποτέλεσμα πριν τον Μουτσινά να πέσει μία ηλικιωμένη κυρία. «Λέω από μέσα μου “πω πω η καημένη έπεσε” και μόλις γύρισα έπεσα! Έσκασα κάτω με ουρά, μέση, χέρια» αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, ο οποίος γέμισε και με λάσπη. Είπαμε, φταίει η γρουσούζα η μέρα.