Ελένη - Λάτσιος: Μαζί για χάρη... του γιου τους!

07.12.2011
Μόνο βουνό με βουνό δε σμίγει, διότι όλοι οι υπόλοιποι κάποτε όλο και σμίγουν. Ακόμη και η Ελένη Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο οι οποίοι βρέθηκαν μαζί δύο φορές την προηγούμενη εβδομάδα! Θα μπορούσες

Μόνο βουνό με βουνό δε σμίγει, διότι όλοι οι υπόλοιποι κάποτε όλο και σμίγουν. Ακόμη και η Ελένη Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο οι οποίοι βρέθηκαν μαζί δύο φορές την προηγούμενη εβδομάδα! Θα μπορούσες να το δεις και ως... σκάνδαλο, αν σκεφτείς ότι στις δύο συναντήσεις των πρώην δεν ήταν στα πέριξ ο Ματέο, ενώ έγιναν σε οικογενειακό κλίμα.

Αλλά όχι, ο λόγος που έσμιξαν ήτο ιερός και σημαντικός... είχε γενέθλια ο γιος τους Άγγελος. Μάλιστα, τα γιόρτασαν σε δύο δόσεις. Η πρώτη ήταν την περασμένη Τετάρτη, όπου Λάτσιος και Ελένη μαζί με τους γονείς της παρουσιάστριας, την αδελφή εκείνου και τα παιδιά τους τα γιόρτασαν οικογενειακά στα πάλαι ποτέ σπιτικό τους στα Μελίσσια. Αναμνήσεις με πλημμυρίζουν, ειδικά όταν βλέπω τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στα Life style περιοδικά από τη μέρα εκείνη.

Αλλά και από το πάρτι που διοργάνωσε η Ελένη για τον Άγγελο λίγες μέρες μετά σε παιδότοπο για τους φίλους του και τους γονείς. Και ναι, εκεί βρέθηκε again ο Λάτσιος, ενώ αν δεις το χαμόγελο ευτυχίας της Ελένης στις φωτογραφίες, είναι να συγκινιέσαι η ευαίσθητη. Όχι, ο Ματέο ούτε σε αυτό το χάπενινγκ ήταν εκεί. Γιατί εδώ είναι Βαλκάνια, όχι... Σουηδία!