Απειλεί με μηνύσεις η μάνα Καλλέργη

07.12.2011
Έξαλλη σου λέει έχει γίνει η μάνα/πεθερά Καλλέργη. Ποια είναι αυτή; Μα η μαμά της Μαριάννας Καλλέργη και πεθερά του Αλεξέι, που τις τελευταίες μέρες τείνει να γίνει πιο δημοφιλής πεθερά και από τις... εφτά θανάσιμες!

Έξαλλη σου λέει έχει γίνει η μάνα/πεθερά Καλλέργη. Ποια είναι αυτή; Μα η μαμά της Μαριάννας Καλλέργη και πεθερά του Αλεξέι, που τις τελευταίες μέρες τείνει να γίνει πιο δημοφιλής πεθερά και από τις... εφτά θανάσιμες! Με την καλή έννοια, διότι ο Αλεξέι, «πεθερούλα» λέει και στάζει μέλι το στόμα του. Και πώς να μην το κάνει όταν η πεθερά είναι έτοιμη να προτάξει τα στήθη της και να τα βάλει με όλους και με όλα. Κανάλια, καναλάρχες, δημοσιογράφους, παρουσιαστές, ρεπόρτερ, με όλο το ντουνιά, που θα ξαναπεί ή θα υπονοήσει κακή κουβέντα για τα «παιδιά» της.

Και για του λόγου το αληθές, η μητέρα της Μαριάννας είναι έξαλλη όσα ακούστηκαν για την κόρη της, την πρόταση γάμου που της έκανε ο Αλεξέι και το γεγονός ότι άλλαξε το δαχτυλίδι των… αρραβώνων με άλλο μεγαλύτερο. Κάποιοι λένε και... ακριβότερο! Αλλά αυτή που είναι «κόκκινο» πανί για την κυρία Καλλέργη δεν είναι άλλη από τη Ναταλία Γερμανού! Βλέπεις, το Ναταλάκι από την πρώτη στιγμή είχε τις αμφιβολίες της για τον έρωτα και τα... αρραβωνιάσματα, ενώ τα σχόλια που έκανε για την Μαριάννα δεν ήταν και τόσο κολακευτικά.

Έτσι, η μητέρα της ήρθε και ξέσπασε μπροστά στην κάμερα του Star. «Αν θα συνεχιστεί να διασύρεται το παιδί μου, ο Αλεξέι, η τιμή και η αξιοπρέπεια της κόρης μου, θα στραφώ με μηνύσεις κατά καναλιών, δημοσιογράφων, παρουσιαστών», είπε χαρακτηριστικά, ενώ για την Γερμανού τόνισε:

«Αυτά που είπε η Ναταλία Γερμανού για τη Μαριάννα και τον Αλεξέι δεν την τιμούν καθόλου. Είμαι πολύ ενοχλημένη μαζί της, όπως και με τον κ. Γεωργαντά γιατί η Ναταλία φέρει ένα βαρύ όνομα και οφείλει πριν βγει να πει κάτι δημόσια να το’ χει διασταυρώσει». Πόλεμος λέμε.

Και πάμε τώρα στην περιβόητη ιστορία με το δαχτυλίδι και κατά πόσο ισχύει ότι το ζεύγος πήγε σε γνωστό κοσμηματοπωλείο, όπου η Μαριάννα άλλαξε το μονόπετρο του Αλεξέι και πήρε ένα άλλο πιο... ακριβό, αξίας 2.800 ευρώ!!! Η μητέρα της, λοιπόν, επιβεβαιώνει ότι άλλαξε το δαχτυλίδι, αλλά ήτο απόφαση και των δύο. «Το δαχτυλίδι άλλαξε. Η απόφαση ήταν και των δύο. Δεν αφορά τα κανάλια πόσο κάνει. Για να το αποφασίσει ο Αλεξέι να της το αγοράσει πάει να πει ότι είχε τα χρήματα».

Αυτός είναι γαμπρός...