Διάσημος ποδοσφαιριστής πιάστηκε στα πράσα με μοντέλο

05.12.2011
Φωτιές άναψε στο σπιτικό διάσημου ξένου ποδοσφαιριστή μεγάλης ομάδας της Αθήνας, πασίγνωστο μοντέλο κι ένα φεγγάρι συμπαρουσιάστρια επίσης διάσημου (όλη η διασημότητα μαζεμένη στην ιστορία τούτη) παρουσιαστή-δημοσιογράφου.

Φωτιές άναψε στο σπιτικό διάσημου ξένου ποδοσφαιριστή μεγάλης ομάδας της Αθήνας, πασίγνωστο μοντέλο κι ένα φεγγάρι συμπαρουσιάστρια επίσης διάσημου (όλη η διασημότητα μαζεμένη στην ιστορία τούτη) παρουσιαστή-δημοσιογράφου. Πρόσεξε να δεις πώς έχει η ιστορία, όπως την αποκάλυψε το Vimaonline.gr Ο διάσημος ποδοσφαιριστής και σταρ της ομάδας του, η οποία τα «έσκασε» χοντρά το καλοκαίρι για να τον κρατήσει στο ρόστερ της, είναι παντρεμένος, αλλά και υπέρμαχος της άποψης…και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή!

Έτσι, όταν γνώρισε την σέξι Ελληνοπούλα δεν υπολόγισε βέρες και στεφάνια. Βλέπεις, το κορίτσι μας είναι πολύ σέξι με τρελό σουξέ στο ανδρικό και καλογυμνασμένο φύλο. Δεν ξέρουμε ποια ήταν ακριβώς η εξέλιξη του κονέ και αν μεταξύ τους έπαιξαν πολλά κρυφά ραντεβού. Μία, όμως, συνάντηση τους ήτο αρκετή για να βάλει το… μπουρλότο. Γιατί μπορεί ο Θεός να αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει όμως και την (απατημένη) νοικοκυρά.

Έτσι, μία ωραία μέρα κι ενώ εκείνη θα έλειπε για πολλή ώρα από το σπίτι, ο σύζυγος έφερε σε αυτό το μοντέλο. Αλλά, τσουπ έσπασε ο έξω από εδώ το ποδάρι του και η σύζυγος ήρθε πολύ νωρίτερα; Και μπορείς να καταλάβεις τι συνέβη. Τους έπιασε στα πράσα κι έφτασαν μέχρι το αστυνομικό τμήμα. Βρε αμάν και πώς έκαναν για να τους χωρίσουν και να γλιτώσουν όσα exte μπορούσαν από την ερωμένη.

Ωστόσο, το ζευγάρι είπε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στο γάμο του. Αλλά, η σύζυγος δεν μπορούσε να χωνέψει το «κέρατο» και σε μία έξοδο τους σε στέκι της Κηφισιάς, τσακώθηκαν και οι θαμώνες άφησαν κάτω το πιρούνι, παρακολουθώντας τον διάσημο ποδοσφαιριστή. Μετά από αυτό διαβάζουμε ότι η σύζυγος μάζεψε τα μπογαλάκια της κι επέστρεψε στην πατρίδα της, ενώ ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Νεύρα, κακή απόδοση, με τους ανθρώπους της ομάδας να πονοκεφαλιάζουν.