Σοκ, σοκ, σοκ. Συνελήφθη ο Λάκης Γαβαλάς!!!

03.12.2011
Σόκι, σόκι, σόκι και δέος. Ο Λάκης ο Γαβαλάς, επιχειρηματίας μόδας και από φέτος και… υπέροχο αγόρι της τιβί, συνελήφθη τα ξημερώματα για χρέη στο δημόσιο! Κλιμάκιο του ΣΔΟΕ, σε συνεργασία με άνδρες της ΕΛ.ΑΣ

Σόκι, σόκι, σόκι και δέος. Ο Λάκης ο Γαβαλάς, επιχειρηματίας μόδας και από φέτος και… υπέροχο αγόρι της τιβί, συνελήφθη τα ξημερώματα για χρέη στο δημόσιο! Κλιμάκιο του ΣΔΟΕ, σε συνεργασία με άνδρες της ΕΛ.ΑΣ συνέλαβαν τον Λάκη στις 6 το πρωί, στο Κολωνάκι κι ενώ εκείνος επέστρεφε από διασκέδαση (λέγεται ότι είχε πάει Ρέμο).

«Έλααα να με τελειώσεις, μόνο εσύ μπορείς…». «Κομμένα πια τα δανεικά…» Είναι και πλούσιο το ρεπερτόριο του Ρέμου. Τέλος πάντων, σύμφωνα με δημοσιεύματα η οφειλή του Γαβαλά προς το δημόσιο ανέρχεται στο ποσό των 1.480.000 ευρώ. Μάλιστα, οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

Για την ιστορία, ο Λάκης που φέτος κλέβει την παράσταση στο ριάλιτι του ΑΝΤ1, «Fab5» υπήρξε ένας από τους πιο επιτυχημένους εισαγωγείς επώνυμων ρούχων και υποδημάτων στην Ελλάδα, εκπροσωπώντας περισσότερες από 60 μάρκες της μόδας.

Ο Γαβαλάς το Σάββατο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.