Κλοέ Μόρετζ: Έπρεπε να μεγαλώσω γρήγορα

02.12.2011
Από νωρίς στα «βάσανα» η 14χρονη ηθοποιός, η οποία όμως φαίνεται να γνωρίζει καλά τι χρειάζεται για να επιβιώσει κανείς στον σκληρό κόσμο του Χόλιγουντ.


Από νωρίς στα «βάσανα» η 14χρονη ηθοποιός, η οποία όμως φαίνεται να γνωρίζει καλά τι χρειάζεται για να επιβιώσει κανείς στον σκληρό κόσμο του Χόλιγουντ.

«Είμαι σε μια δουλειά που δεν σε παίρνει να είσαι παιδί», δηλώνει κατηγορηματικά η Κλοέ Μόρετζ (Chloë Moretz), εξηγώντας με αυτό τον τρόπο γιατί έπρεπε να μεγαλώσει γρηγορότερα από την ώρα της.

Η έφηβη ηθοποιός έχει ήδη δουλέψει με μερικά από τα πιο σπουδαίο ονόματα της κινηματογραφικής βιομηχανίας και παρόλο που δεν επιτρέπεται ακόμη να… οδηγεί (!) υποστηρίζει ότι για να επιβιώσει στον χώρο θα πρέπει να υιοθετήσει δύο διαφορετικούς χαρακτήρες.

«Υπάρχει η 'φίλη Κλοέ' και η 'ηθοποιός Κλοέ'», εξήγησε μιλώντας στο «Asos Magazine» η νεαρή πρωταγωνίστρια της τελευταίας τρισδιάστατης ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε (Martini Scorseze) «Hugo» (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί).

«Όταν μιλάω για τη δουλειά μου είμαι πιο προσεκτική και ακούω πάντα αυτά που λέω. Πρέπει να το κάνω. Είμαι σε μια δουλειά όπου δεν επιτρέπεται να είσαι παιδί, αλλιώς δεν θα προχωρήσεις και πολύ», συνεχίζει η Μόρετζ, ξαφνιάζοντας με την ωριμότητα που επιδεικνύει απέναντι σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Εκτός από την υποκριτική, η Κλοέ είναι περιζήτητη και στις φωτογραφίσεις μόδας διάσημων οίκων, όπως οι Marc Jacobs Christopher Kane και Proenza Schouler.

Παρόλο που η Κλοέ Μόρετζ ζει ένα όνειρο –στην κυριολεξία- δείχνει να έχει ακόμη τα πόδια της βαριά πάνω στη γη και να προσπαθεί να μην ξεχνάει πόσο τυχερή είναι για όλα αυτά που της συμβαίνουν.

Το σίγουρο είναι ότι έχουμε ακόμη πολλά να δούμε από τη 14χρονη ηθοποιό, που έγινε ευρύτερα γνωστή από την ταινία «500 μέρες με τη Σάμερ», ενώ μετά το «Hugo» θα συμμετάσχει δίπλα στην Έλενα Μπόναμ Κάρτερ (Helena Bonham Carter), τη Μισέλ Φάιφερ (Michelle Pfeiffer) και τον Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) στην μεγαλεπήβολη μεταφορά της τηλεοπτικής επιτυχίας των 60s «Dark Shadows», δια χειρός Τιμ Μπάρτον (Tim Burton). Δεν είναι και λίγο..

Ζωή Κίττα