Το "γυρνάει" η Τσιμτσιλή;

02.12.2011
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή άνοιξε την καρδούλα της στο περιοδικό "People" και μίλησε για όλα: από τις δυσκολίες του επαγγέλματος και του Alter

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή άνοιξε την καρδούλα της στο περιοδικό "People" και μίλησε για όλα: από τις δυσκολίες του επαγγέλματος και του Alter αλλά και το ότι θέλει σύντομα να γίνει μανούλα.

Άραγε πώς είναι οι τελευταίες εβδομάδες για την Σταματίνα, που έφυγε το "Πολύ Μπλα Μπλα" από τη ζωή της; "Πολύ δύσκολες! Δεν είναι τόσο θέμα εκπομπής όσο της καθημερινότητας που ανατρέπεται από τη μια μέρα στην άλλη και της ανασφάλειας του αύριο που σε κυριεύει. Οι επτακόσιοι εργαζόμενοι του καναλιού περάσαμε πάρα πολλά και ακόμη ελπίζουμε και θέλουμε να βρεθεί μια λύση. Κατά τα άλλα, ξυπνάω κατά τις 10, αντί στις 7.45, και πάω στις πρόβες για το D.O.Ι. Αυτό με κάνει να ξεχνιέμαι και να μην εστιάζω στο πρόβλημα του σταθμού. Αν συγκρίνω το τωρινό διάστημα με εκείνο του περσινού Απριλίου –που ήμασταν και πάλι εκτός αέρα για περίπου ένα μήνα–, θα σου πω πως τώρα είμαι πιο ψύχραιμη και πιο δυνατή. Δεν θέλω να αφήνομαι σε άσχημες σκέψεις", είπε η 29 χρονη Σταματίνα μέσα στην απογοήτευση από την κατάσταση.

Άραγε έχει τσεπώσει κάνα λεφτάκι από το σταθμό; Και αν όχι πόσο καιρό έχει να δει το πορτοφόλι της να φουσκώνει από το χρήμα; "Όσο καιρό έχουν όλοι οι εργαζόμενοι. Αυτό που έχει κυκλοφορήσει, ότι δηλαδή οι παρουσιαστές είναι σε διαφορετική μοίρα από τους υπόλοιπους εργαζόμενους –σε ό,τι αφορά τουλάχιστον εμένα– δεν ισχύει. Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες και να σου πω πόσο είναι αυτό το διάστημα. Το σημαντικό για εμένα είναι, έπειτα απ’ ό,τι έχουμε υποστεί, να βρεθεί μια λύση", λέει το κορίτσι! Εντάξει χρυσή μου εσύ έκανες κι γκράντε γάμο και δεν πρόκειται να σε δούμε με κιθάρα ανά χείρας να ζητάς ευρώ, οι άλλοι όμως;

Και αν νομίζεις ότι η Σταματίνα είναι ορκισμένη δημοσιογράφος η ίδια σε διαβεβαιώνει ότι καθόλου έτσι δεν είναι τα πράγματα: "Επειδή περνάω από διάφορες ψυχολογικές φάσεις, στα πολύ down μου τα έχω σκεφτεί όλα. Ναι, το σκέφτομαι. Δεν φοβάμαι τη δουλειά, μπορώ να εργαστώ σκληρά για ένα δεκάωρο και να είμαι καλά. Η μητέρα μου έχει μια τουριστική επιχείρηση, εδώ και 25 χρόνια, στην οποία εργάζεται η αδερφή μου και δεν θα με πείραζε να δουλέψω εκεί. Το έχω σκεφτεί και αυτό", είπε! Άρα αν θέλεις να κλείσεις ταξιδάκι, η Σταματίνα είναι εδώ και θα σου πει και όλα τα gossip για τον προορισμό που θα διαλέξεις!
Ελένη Αναστασάκη