Γιατί χαπακώνεται η Χρύσπα;

02.12.2011
Η Χρύσπα έχει τρελαθεί με τις χίλιες ερωτήσεις που τις κάνουν συνέχεια για το αν είναι έγκυος ή δεν είναι και έτσι αποφάσισε να ανοίξει

Η Χρύσπα έχει τρελαθεί με τις χίλιες ερωτήσεις που τις κάνουν συνέχεια για το αν είναι έγκυος ή δεν είναι και έτσι αποφάσισε να ανοίξει το στόμα της στο περιοδικό “People” και να μιλήσει για όλα αλλά κυρίως για τα θαυματουργά χάπια που παίρνει!

"Όχι δεν είμαι έγκυος. Και να σου πω κάτι; Για τα επόμενα δύο, τουλάχιστον, χρόνια δεν θέλω να μείνω. Ευτυχώς, έχουν βγει πολύ καλά χάπια και φροντίζω να μην μείνω έγκυος. Προσέχουμε. Τώρα, δίνω προβάδισμα στην καριέρα μου και σε δύο, τρία χρόνια, βλέπουμε. Ένα παιδί είναι ευλογία, αλλά και απίστευτα μεγάλη ευθύνη. Κι εγώ δεν είμαι ακόμη έτοιμη να γίνω μητέρα. Εδώ δεν έχω καθημερινό χρόνο με τον Παναγιώτη, θα κάνω άμεσα παιδί; Δεν γίνεται!", λέει η καριερίστα Χρύσπα!

Ωστόσο ας σημειώσουμε εδώ ότι όπως έχουμε ξαναματαπεί εκείνος εργάζεται στη Θεσσαλονίκη και εκείνη στην Αθήνα οπότε όσο να πεις μια δυσκολία στο να το κάνουν το παιδάκι υπάρχει.

Επίσης η Χρύσπα έχει σουξέ της όχι μόνο στους άντρες αλλά και στις γυναίκες γιατί αν είσαι κούκλα , δε μπορεί θα λυγίσουν και εκείνες. Άραγε της την έχουν πέσει και γυναίκες: "Φυσικά! Αλλά φροντίζω να κάνω κατανοητά τα θέλω μου και να βάζω όρια στους άλλους. Μία φορά, πριν από λίγο καιρό, ανέβηκε μια κυρία πάνω στην πίστα, την στιγμή που τραγουδούσα, μου άρπαξε το μικρόφωνο από το χέρι και φώναξε μπροστά σε όλους: Χρύσπα είσαι κα…λα!» Εκείνη την στιγμή σοκαρίστηκα. Κοκκίνισα. Όμως, μετά το ξεπέρασα και το απέδωσα στο αλκοόλ. Εντάξει, συμβαίνουν κι αυτά", είπε η τραγουδίστρια!

Εμ τι να κάνεις χρυσή μου άμα είσαι ωραία, είσαι ωραία τελεία και παύλα!

Ελένη Αναστασάκη