Θαυμαστής έκανε κόλαση τη ζωή διάσημου μοντέλου

30.11.2011
Έναν εφιάλτη ζούσε επί ένα χρόνο διάσημο μοντέλο, από τα πρώτα ονόματα της ελληνικής πασαρέλας. Ένας ερωτοχτυπημένος θαυμαστής είχε γίνει η σκιά της, στοιχειώνοντας την καθημερινότητα της 26χρονης καλλονής.

Έναν εφιάλτη ζούσε επί ένα χρόνο διάσημο μοντέλο, από τα πρώτα ονόματα της ελληνικής πασαρέλας. Ένας ερωτοχτυπημένος θαυμαστής είχε γίνει η σκιά της, στοιχειώνοντας την καθημερινότητα της 26χρονης καλλονής. Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, ο άνδρας την ενοχλούσε συνέχεια με το μοντέλο να φοβάται ακόμη και για την ίδια του τη ζωή.

Και όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο κι άρχισε να χάνεται ο έλεγχος, απευθύνθηκε σε γνωστό ιδιωτικό ερευνητή ζητώντας του να την προστατεύσει. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες ο θαυμαστής έφτασε μέχρι το μπαλκόνι του διάσημου μοντέλου και της άρπαξε τα εσώρουχα.

Ευτυχώς για την 26χρονη κοπέλα, ο ιδιωτικός ντετέκτιβ κατάφερε να τον ανακαλύψει κι έτσι να λάβει τέλος ο εφιάλτης. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ερωτοχτυπημένος άνδρας είναι οικογενειάρχης και διαμένει στην Αγία Παρασκευή. Πάντως, ζήτησε από το μοντέλο και ζήτησε η ιστορία να μην φτάσει στην αστυνομία. Η 26χρονη καλλονή αν και ήθελε να κάνει μήνυση και η ιστορία να ακολουθήσει την δικαστική οδό, άλλαξε γνώμη κι έδωσε... άφεση αμαρτιών στον τολμηρό κι επίμονο θαυμαστή, που όμως της έκανε κόλαση τη ζωή.