Τα «βρόντηξε» και... Λούης ο Άκης!

15.11.2011
Βρε, μην είδατε τον Άκη τον Πετρετζίκη; Ο “master chef» όπως ακούσαμε στην «Πρωινή Μελέτη» παρέδωσε τις κουτάλες του και τα «βρόντηξε» από το εστιατόριο που δούλευε τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Βρε, μην είδατε τον Άκη τον Πετρετζίκη; Ο “master chef» όπως ακούσαμε στην «Πρωινή Μελέτη» παρέδωσε τις κουτάλες του και τα «βρόντηξε» από το εστιατόριο που δούλευε τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Αν και οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού του εμπιστεύτηκαν διαμόρφωση της κουζίνας, δίνοντας του την ευκαιρία να φτιάξει εν λευκώ το δικό του μενού, στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν.

Ο Άκης αφιέρωσε πολλές ώρες για να φτιάξει τον γκουρμέ κατάλογο του εστιατορίου και όπως λένε το έκανε με επιτυχία, αφού το μενού θεωρείτο γευστικό. Έλα, όμως, που το πρόβλημα δημιουργήθηκε στο κόστος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι πρώτες ύλες για τις γκουρμέ γεύσεις του Πετρετζίκη ήταν πανάκριβες και σε καιρό κρίσης, ο κόσμος δεν έδειχνε ενδιαφέρον. Αποτέλεσμα; Με τον καιρό υπήρξε μείωση στην πελατεία του μαγαζιού!

Γιατί εδώ που τα λέμε, γκουρμέ και κρίση είναι δύσκολος συνδυασμός. Έτσι, οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού αποφάσισαν να αλλάξουν το μενού και (τι πιο λογικό;) να το κάνουν πιο οικονομικό και προσιτό για τους πελάτες. Έλα, όμως, που η απόφαση αυτή δε βρήκε σύμφωνο τον Άκη, ο οποίος δεν έκανε και πίσω. Ούτε η ιδιοκτησία, με αποτέλεσμα ο σεφ του «Πρωινού mou» να τα «βροντήξει» και να φύγει. Έτσι, εδώ και μία εβδομάδα δεν εργάζεται στο εν λόγω εστιατόριο, αν και με τους ιδιοκτήτες εξακολουθεί να έχει άριστες σχέσεις.