Μπιγιονσέ: γάμος σημαίνει θυσία

14.11.2011
Λίγο καιρό πριν υποδεχτεί το μωράκι της, η 30χρονη διάσημη τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι "ο γάμος δεν είναι εύκολη υπόθεση".


Λίγο καιρό πριν υποδεχτεί το μωράκι της, η 30χρονη διάσημη τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι "ο γάμος δεν είναι εύκολη υπόθεση".

Η Μπιγιονσέ Νόουλες (Beyoncé Knowles) παντρεύτηκε τον διάσημο μουσικό και παραγωγό Τζέι Ζι (Jay-Z) σε μια πολύ ιδιωτική τελετή το 2008 και η σχέση τους λέγεται ότι είναι μία από τις πιο ουσιαστικές και δυνατές στον κόσμο της σόουμπιζ.

Αυτό βέβαια, μόνο τυχαίο δεν είναι, όπως αποκαλύπτει η ίδια η σταρ. "Δεν έχει σημασία ποιος είσαι, τι κάνεις ή από πού είσαι. Ο γάμος σου θα λειτουργήσει μόνο αν προσπαθήσετε και κάνετε θυσίες και οι δύο", υποστήριξε η Μπιγιονσέ μιλώντας στο περιοδικό "Closer".

"Πριν από τον γάμο, μπορεί ο καθένας να είναι πιο εγωιστής καθώς δεν έχει να δώσει λογαριασμό σε κανέναν, αλλά όταν παντρεύεσαι, υπάρχουν πράγματα που και οι δύο πρέπει να αλλάξουν. Ο γάμος είναι σπουδαίος γιατί αν λειτουργήσει με τον σωστό τρόπο θα σε κάνει πιο ολοκληρωμένο", συνεχίζει η Μπιγιονσέ η οποία διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της αναμένοντας σύντομα το πρώτο παιδάκι της.

Στο βίντεο που ακολουθεί απολαύστε το ευτυχισμένο ζευγάρι στη μεγάλη τους επιτυχία "Crazy in love".

Ζωή Κίττα