Τι λέει ο Τζάστιν Μπίμπερ για το εξώγαμο;

03.11.2011
Μία μέρα μετά την αποκάλυψη της πιθανότητας να είναι πατέρας, ο 17χρονος ποπ σταρ μιλά πρώτη φορά για τα νέα που σίγουρα του ήρθαν… νταμπλάς!


Μία μέρα μετά την αποκάλυψη της πιθανότητας να είναι πατέρας, ο 17χρονος ποπ σταρ μιλά πρώτη φορά για τα νέα που σίγουρα του ήρθαν… νταμπλάς!

"Θα αγνοήσω τις φήμες και θα εστιάσω σε αυτά που πραγματικά είναι μια ευκαιρία να βοηθήσω κάνοντας αυτό που αγαπώ. Κρίνετέ με από τη μουσική. Σας αγαπώ όλους", έγραψε ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) στη σελίδα του στο Twitter σήμερα το πρωί.

Στο μεταξύ, η 20χρονη Μαράια Γίτερ (Mariah Yeater) φιγουράρει στο εξώφυλλο του περιοδικού "Star" μαζί με τον τριών μηνών γιο της, Τρίστιν Άντονι Μαρκχάουζ Γίτερ (Tristyn Anthony Markhouse Yeater), ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι καρπός της μιας και μοναδικής συνεύρεσής της με τον ανήλικο τραγουδιστή.

Σύμφωνα με τις αφηγήσεις της Μαράια, η μοιραία νύχτα ήταν αυτή της 25ης Οκτωβρίου 2010 όταν ύστερα από τη συναυλία του Μπίμπερ στο Maple Center οι δυο τους έκαναν σεξ σε πριβέ δωμάτιο στα παρασκήνια.

Και όχι μόνο αυτό. Η νεαρή γυναίκα υποστηρίζει ότι εκείνη τη βραδιά στην ουσία "ξεπαρθένεψε" τον Τζάστιν ο οποίος θέλοντας "να νιώσει τα πάντα" –πρώτη του φορά, γαρ- αρνήθηκε να φορέσει προφυλακτικό.

Η όλη ιστορία διήρκησε 30 δευτερόλεπτα –όπως υποστηρίζει η πρωταγωνίστριά της- ήταν όμως αρκετή για να… προκύψει ο μικρός Τρίστιν ο οποίος γεννήθηκε στις 6 Ιουλίου.

Η Μαράια έχει καταθέσει μήνυση και ζητά από τον τραγουδιστή να κάνει ένα τεστ πατρότητας, καθώς και τα "απαραίτητα" για το παιδί τους.

Στο μεταξύ, χθες το βράδυ ο Τζάστιν Μπίμπερ εμφανίστηκε ζωντανά στη σκηνή του αμερικανικού "Dancing with the stars" όπου τραγούδησε μαζί με τους "Boyz II Men" το τραγούδι "Fa La La" προωθώντας έτσι και τον χριστουγεννιάτικο δίσκο του "Under The Mistletoe". (δείτε τη συγκεκριμένη εμφάνιση στο βίντεο που ακολουθεί)

Όσο για την αγαπημένη του 17χρονου σταρ; Η 19χρονη Σελένα Γκομέζ (Selena Gomez) έκανε την εμφάνισή της σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μπέβερλι Χιλς, εντυπωσίασε και δεν έκανε κανένα σχόλιο για την υπόθεση.

Ζωή Κίττα