Κιμ: Παντρεύτηκα από έρωτα όχι από ψώνιο

02.11.2011
Δεν της φτάνει η πίκρα της που έφτασε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου ύστερα από μόλις 72 μέρες γάμου, η 31χρονη ριάλιτι σταρ, τώρα έχει να αντιμετωπίσει και την τρέλα των μίντια που υποστηρίζουν ότι η όλη ιστορία ήταν μια καλοστημένη "μούφα" από την αρχή.


Δεν της φτάνει η πίκρα της που έφτασε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου ύστερα από μόλις 72 μέρες γάμου η 31χρονη ριάλιτι σταρ, τώρα έχει να αντιμετωπίσει και την τρέλα των μίντια που υποστηρίζουν ότι η όλη ιστορία ήταν μια καλοστημένη "μούφα" από την αρχή.

"Παντρεύτηκα από έρωτα", διατυμπανίζει η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) μέσα από το μήνυμα που δημοσίευσε για τους θαυμαστές τους νιώθοντας την ανάγκη να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστός ο χωρισμός της Κιμ από τον Κρις Χάμφρεϊς (Kris Humphries) τα παντός είδους σενάρια πήραν φωτιά με κυριότερα αυτά που τη θέλουν να έχει εξαργυρώσει σε… χρυσάφι τους τρεις μήνες του "ψεύτικου" γάμου της.

Δεν το άντεξε αυτό η Κιμ και ενώ βρίσκεται στην Αυστραλία μαζί με την αδελφή της Κλόι (Khloe) και τον σύζυγό της Λαμάρ (Lamar) με σκοπό να προωθήσουν την εκπομπή τους, βρήκε χρόνο και έδωσε τη δική της απάντηση σε όλα όσα λέγονται για εκείνη.

"Δεν μπορώ να πιστέψω ότι χρειάζεται να υπερασπιστώ τα αυτονόητα. Δεν θα έβαζα τον εαυτό μου σε τέτοια διαδικασία μόνο και μόνο για την τηλεθέαση. Όσο για τις αναφορές που υποστηρίζουν ότι έβγαλα εκατομμύρια από τον γάμο, το μόνο που μπορώ να πω ότι είναι παντελώς ψευδείς και με θλίβουν βαθύτατα", τονίζει η Κιμ συμπληρώνοντας πόσο ευγνώμων νιώθει για όλους όσους παραβρέθηκαν στον γάμο της.

"Όλα τα χρήματα που έλαβα ως δώρα θα τα χαρίσω στη φιλανθρωπική οργάνωση Dream Foundation", ξεκαθάρισε η Καρντάσιαν, για ένα ποσό που υπολογίζεται περίπου στα $200.000.
Επί του θέματος τοποθετήθηκε και η μαμά Κρις Τζένερ (Kris Jenner) η οποία υποστήριξε πως όχι μόνο δεν κέρδισε χρήματα η Κιμ, αλλά έβαλε και μια ολόκληρη περιουσία από την τσέπη της.

"Εγώ γνώρισα και παντρεύτηκα τον Μπρους μέσα σε 5 μήνες και 20 χρόνια μετά είμαστε μαζί και ακόμη δυνατοί και αγαπημένοι, οπότε δεν έχει να κάνει τίποτα το σύντομο της γνωριμίας τους", συνεχίζει η Κρις.

Από την πλευρά τους, τα πεθερικά θεωρούν ότι η πρώην νύφη τους κάνει ένα τεράστιο λάθος που χωρίζει τον γιόκα τους. Μάλιστα, σύμφωνα με το TMZ ο Γουίλιαμ και η Ντέμπρα Χάμφρεϊς ελπίζουν ακόμη ότι κάτι μπορεί να αλλάξει την τελευταία στιγμή.

Το τι μέλει γενέσθαι θα φανεί… Το σίγουρο είναι ότι η Κιμ έχει "πέσει" εμφανώς τον τελευταίο καιρό και ούτε να χαμογελάσει δεν μπορεί χωρίς κόπο. Η πίεση και η κούραση των τελευταίων ημερών της φαίνεται πολύ. Και με απόλυτα δικαιολογία φυσικά.