Ο Χιου Γκραντ έγινε μπαμπάς!

02.11.2011
Ναι, ναι, καλά διαβάσατε. Ο διάσημος 51χρονος εργένης είναι όντως πατέρας και η είδηση έρχεται επίσημα από το στόμα του εκπροσώπου του.

Ναι, ναι, καλά διαβάσατε. Ο διάσημος 51χρονος εργένης είναι όντως πατέρας και η είδηση έρχεται επίσημα από το στόμα του εκπροσώπου του.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα ο Χιου Γκραντ (Hugh Grant) καλωσόρισε την κορούλα του τον Οκτώβριο και παρόλο που το όνομα της μαμάς δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, η πιο πιθανή υποψήφια θεωρείται η κινέζα ηθοποιός Τίνγκλαν Χονγκ (Tinglan Hong) με την οποία ο γνωστός ηθοποιός είχε την πιο πρόσφατη σχέση. Και ήταν και έγκυος…

"Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Χιου Γκραντ είναι ένας ευτυχισμένος πατέρας ενός μικρού κοριτσιού", δήλωσε ο εκπρόσωπός του στην "Daily Mail".

"Εκείνος και η μητέρα είχαν μια σύντομη σχέση και παρόλο που κάτι τέτοιο δεν ήταν προγραμματισμένο, ο Χιου δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος και περισσότερο παρών. Οι δυο τους έχουν συζητήσει τα πάντα και η σχέση τους είναι πάρα πολύ φιλική", συμπλήρωσε ο υπεύθυνος τύπου του Γκραντ.

Το αμερικανικό περιοδικό "Us Weekly" που δημοσίευσε πρώτο τα νέα μεταφέρει πληροφορίες εκ των έσω σχετικά με τη χαρά του ηθοποιού, η οποία, όπως λένε, "δεν περιγράφεται".

"Λάμπει ολόκληρος. Δεν είναι με τη μαμά του παιδιού πια, αλλά είναι απόλυτα ενθουσιασμένος με την κορούλα του", μεταφέρουν οι πηγές.

Εξάλλου, παρά το γεγονός ότι δεν παντρεύτηκε ποτέ, ο Χιου Γκραντ είχε μιλήσει επανειλημμένα για την πρόθεσή του να κάνει παιδιά.

Σε συνέντευξή του τον Ιανουάριο του 2010, μάλιστα, είχε ομολογήσει ότι το είχε βάλει "στο πρόγραμμα εκείνου του χρόνου". Να, που το μωράκι του ήρθε τελικά, αν και με λίγους μήνες καθυστέρηση…

"Όσο και αν λατρεύω τον εαυτό μου, θα ήθελα πολύ να βρω κάποιον άλλον για τον οποίο να νοιάζομαι περισσότερο", είχε δηλώσει σε άλλη συνέντευξη ο Γκραντ προσθέτοντας πόση εντύπωση του είχαν κάνει κάποτε τα λόγια του Γουόρεν Μπίτι (Warren Beatty). Ο διάσημος καρδιοκατακτητής του Χόλιγουντ είχε παραδεχτεί την ανακούφισή του όταν αφού έγινε πατέρας, η ζωή του δεν ήταν πια όλο "εγώ, εγώ, εγώ".

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο Χιου επί 13 χρόνια ήταν ζευγάρι με την Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ (Elizabeth Hurley) πριν χωρίσουν τελικά το 2000. Οι δυο τους έχουν ακόμη άριστες σχέσεις ενώ ο Γκραντ είναι ο νονός του γιου της.

Ζωή Κίττα