Ο Ευαγγελάτος στο κεντρικό δελτίο του Star;

01.11.2011
Τις τελευταίες μέρες η είδηση που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και που διαβάσαμε στην Espresso, θέλει τον Νίκο

Τις τελευταίες μέρες η είδηση που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και που διαβάσαμε στην Espresso, θέλει τον Νίκο Ευαγγελάτο να κάθεται στην πρώτη θέση της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, αφού λέει τον θέλουν πολύ τον Ευαγγελάτο εκεί στο Star ή με άλλα λόγια παλιά μου τέχνη… κόσκινο!

Ο Ευαγγελάτος λοιπόν, από εκεί που μας παρουσίαζε κάθε βράδυ τις ειδήσεις μέχρι το 2009 στον ANT1 ακολούθησε άλλη πορεία από τότε μέχρι σήμερα και τώρα έτσι όπως τα έφερε η ριμάδα η ζωή δέχεται προτάσεις για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star που έχει υποφέρει πολύ και ψάχνει να αφεθεί στα χέρια του έμπειρου παρουσιαστή κεντρικού δελτίου.

Και ενώ δεν είδαμε να του λείπει και πολύ η τηλεόραση, τώρα ο Ευαγγελάτος έχει μπει σε μεγάλα διλήμματα του τύπου: "Να το πάρω το κεντρικό δελτίο του star" ή να μην το πάρω;

Εξάλλου ο Σταμάτης Μαλέλης που κρατάει γερά τα ηνία του ενημερωτικού του σταθμού, έχει συνεργαστεί με τον Ευαγγελάτο και ψηφίζει Νίκο δαγκωτό. Έτσι λοιπόν και με μια πρώτη "πρόβα" πριν λίγες μέρες στον σταθμό που βγήκε ο Ευαγγελάτος να μιλήσει για τις κρίσιμες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις, άρεσε σου λέει πολύ στο Star και τον θέλουν με τρέλα.

Έτσι είναι η τηλεόραση, τι μια μπορεί να μην θέλεις να την ξαναδείς ζωγραφιστή και την άλλη σε πιάνει μια νοσταλγία και αρχίσεις να φλερτάρεις με τα μόνιτορ, ειδικά αν τα νούμερα του σταθμού πάρουν την ανιούσα!

Τι θα κάνει όμως ο Ευαγγελάτος παραμένει ακόμη άλυτο μυστήριο, ενώ κάτι μου λέει ότι star είναι αυτό όλα μπορεί να τα καταφέρει ακόμη και αν χρειαστεί να πάει να την στήσει με την κάμερα έξω από την οικία του για να πει το μεγάλο "Ναι"!

Ελένη Αναστασάκη