Λόχαν: Το κορμί του 1ός εκατομ. δολαρίων

26.10.2011
Και επειδή ως γνωστόν, δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, σήμερα έρχεται η επιβεβαίωση της φήμης που ήθελε την 25χρονη στάρλετ να γδύνεται για το "Playboy".


Και επειδή ως γνωστόν, δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, σήμερα έρχεται η επιβεβαίωση της φήμης που ήθελε την 25χρονη στάρλετ να γδύνεται για το "Playboy".

"Όλα πήγαν πολύ καλά", δήλωσε η μαμά Ντίνα (Dina) για τη γυμνή φωτογράφηση της Λίντεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) που λέγεται ότι της απέφερε το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων (€720.000).

Δεν είναι και άσχημα, αν το σκεφτεί κανείς, ειδικά τη στιγμή που η Λίντσεϊ περνά τον χρόνο της καθαρίζοντας… τουαλέτες στο νεκροτομείο ως μέρος της ποινής της από το δικαστήριο.

Ο φακός τσάκωσε τη Λόχαν μπαίνοντας σε μια εντυπωσιακή έπαυλη του Μπέβερλι Χιλς όπου πραγματοποιήθηκε η φωτογράφηση και όπως φαίνεται, όλα πήγαν τέλεια…

Σύμφωνα με το δίκτυο TMZ, οι συζητήσεις για τη συγκεκριμένη φωτογράφηση είχαν ξεκινήσει μήνες νωρίτερα, αλλά οι δύο πλευρές δεν τα έβρισκαν στα… χρήματα.

Το επιτελείο του Χιου Χέφνερ (Hugh Hefner) πρότεινε $750.000 αλλά η Λίντσεϊ το ήθελε "στρογγυλό το… μύριο". Και το κατάφερε τελικά.

Έχει έξοδα το κορίτσι. Μόνο τις εγγυήσεις που χρειάζεται να πληρώσει από τις πολλές φορές που μπαινοβγαίνει στα δικαστήρια, δεν χρειάζεται να σκεφτεί κάτι άλλο.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η Λίντσεϊ Λόχαν έγινε γνωστή ως παιδί θαύμα παίζοντας έναν διπλό ρόλο στην ταινία "Parent Trap" του 1998, δίπλα στον Ντένις Κουέιντ (Dennis Quaid) και τη Νατάσα Ρίτσαρντσον (Natasha Richardson).

Ζωή Κίττα

Γίνε φίλη μας και στο Facebook. Κάνε Like στο Womenonly.gr