Άστεγος ο αδελφός της Μαντόνα

24.10.2011
Ακόμη ένα χτύπημα για την 53χρονη σταρ που δεν φαίνεται να διανύει και την καλύτερη περίοδο της ζωής της.


Ακόμη ένα χτύπημα για την 53χρονη σταρ που δεν φαίνεται να διανύει και την καλύτερη περίοδο της ζωής της.

Μετά το ρεζιλίκι που έπαθε με αρετουσάριστες φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και το κράξιμο που "τρώει" όπου παίζεται η νέα της ταινία, η Μαντόνα (Madonna) έχει να αντιμετωπίσει και ένα οικογενειακό δράμα.

"Η αδελφή μου είναι εκατομμυριούχος και εγώ άστεγος", αποκάλυψε ο μεγαλύτερος αδελφός της Μαντόνα, Άντονι Τσικόνε (Anthony Ciccone), ο οποίος έχει αναγκαστεί πολλές φορές να κοιμηθεί κάτω από γέφυρες στο Μίσιγκαν.

Μιλώντας στην τοπική εφημερίδα "The Michigan Messenger" ο 55χρονος Τσικόνε αποκάλυψε ότι πέρασε τον περασμένο χειμώνα βασιζόμενος στην καλοσύνη της εκκλησίας και όσων θέλησαν να του δώσουν μερικά χρήματα.

οικογένειά μου μου γύρισε την πλάτη όταν άρχισαν τα δύσκολα στη ζωή μου", εξηγεί ο Άντονι μην μπορώντας να απαντήσει στην ερώτηση πως είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο στον αδελφό μιας πολυεκατομμυριούχου.

Ο Άντονι Τσικόνε ξεκίνησε να ζει στους δρόμους πριν από έναν χρόνο περίπου όταν έχασε τη δουλειά του στο οικογενειακό οινοποιείο που διατηρεί ο πάτερ φαμίλιας, Τόνι (Tony), 80 ετών, μαζί με τη σύζυγό του, Τζόαν (Joan), την οποία παντρεύτηκε μετά τον θάνατο της μητέρας της Μαντόνα –η οποία είχε και το ίδιο όνομα- το 1963.

Το δεύτερο από τα οκτώ παιδιά, μαζί με την Μαντόνα, τον Μάρτιν (Martin), την Πόλα (Paula), τον Κρίστοφερ (Christopher) και τη Μέλανι (Melanie) –από την ίδια μητέρα- και τον Μάριο (Mario) και την Τζένιφερ (Jennifer) από την Τζόαν, ο Άντονι συνέχισε εξηγώντας ότι δεν έχει κανένα εισόδημα και αναγκάζεται να κάνει ότι δουλειά βρεθεί μπροστά του για να ζήσει.

"Αν περάσεις αρκετό καιρό επάνω στο παγωμένο τσιμέντο είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πάθεις κρυοπαγήματα", συνεχίζει ο Άντονι συμπληρώνοντας ότι ένας άλλος άστεγος φίλος του έχασε και τα δέκα δάχτυλα των ποδιών του.

Προς το παρόν, η Μαντόνα δεν έχει προβεί σε καμία επίσημη ανακοίνωση επί του θέματος.

Ζωή Κίττα

Γίνε φίλη μας και στο Facebook. Κάνε Like στο Womenonly.gr