Η Λίντσεϊ καλοπιάνει το προσωπικό του νεκροτομείου

24.10.2011
Πονηρά, φαίνεται, ότι σκέφτηκε η 24χρονη σταρ και ύστερα αφού έκανε μια "στραβή" προσπάθησε να τα μπαλώσει.

Πονηρά, φαίνεται, ότι σκέφτηκε η 24χρονη σταρ και ύστερα αφού έκανε μια "στραβή" προσπάθησε να τα μπαλώσει.

Η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) παραβίασε για ακόμη μια φορά την αναστολή της και η δικαστής την έστειλε στο νεκροτομείο του Λος Άντζελες για να συμπληρώσει 16 ώρες κοινωνικής εργασίας μέχρι τις 2 Νοεμβρίου, που πρέπει να ξαναβρεθεί στο δικαστήριο.

Την πρώτη μέρα της ποινής, η Λίντσεϊ άργησε να πάει και οι υπεύθυνοι την έστειλαν στο σπιτάκι της.

Την επομένη, όμως, η νεαρή σταρ έδειξε ότι το έμαθε το μάθημά της. Η Λόχαν ήταν έξω από την πόρτα του νεκροτομείου μιάμιση ώρα πριν από τις 7 που ανοίγει καθημερινά, χαμογελαστή και αποφασισμένη να κάνει ό,τι της ζητηθεί. Και μάλιστα προχώρησε και αρκετά παραπέρα.

"Η Λίντσεϊ προσπαθεί να εξιλεωθεί για τα χθεσινά της καμώματα και θέλησε να κεράσει μεσημεριανό σε όλο το προσωπικό του νεκροτομείου", μεταφέρουν πηγές του RadarOnline, προσθέτοντας ότι τώρα πια, έχει πάρει πολύ σοβαρά την τιμωρία της.

Πρόκειται για μία πολύ δύσκολη δουλειά, και κυρίως χειρονακτική δουλειά, αλλά η Λόχαν είναι αποφασισμένη να τα βγάλει πέρα με τον καλύτερο τρόπο.

"Η Λίντσεϊ τα πάει πολύ καλά με τους ανθρώπους του νεκροτομείου και δεν παραπονιέται για τίποτα. Συμμετέχει σε όσες περισσότερες δουλειές μπορεί και έχει ζητήσει επανειλημμένα συγνώμη για τους φωτορεπόρτερ που έχουν κατασκηνώσει έξω από το νεκροτομείο εξαιτίας της. Εύγε, λοιπόν, για όσο κρατήσει…

Ζωή Κίττα

Γίνε φίλη μας και στο Facebook. Κάνε Like στο Womenonly.gr