Ο Κούτσερ πατέρας του μωρού της Τζόουνς;

21.10.2011
Πολλά ακούστηκαν τον τελευταίο καιρό για τον 33χρονο ηθοποιό αλλά αυτό πια είναι ένα τελείως διαφορετικό –και άκρως ενδιαφέρον- σενάριο.


Πολλά ακούστηκαν τον τελευταίο καιρό για τον 33χρονο ηθοποιό αλλά αυτό πια είναι ένα τελείως διαφορετικό –και άκρως ενδιαφέρον- σενάριο.

Δεν είναι λίγα τα σημερινά δημοσιεύματα που θέλουν τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) μπαμπά. Και μάλιστα μπαμπά του μωρού της Τζάνιουαρι Τζόουνς (January Jones).

Η εντυπωσιακή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική επιτυχία "Mad Men" γέννησε πριν από έναν μήνα ένα αγοράκι.

Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της –και μετά τη γέννα, δηλαδή- η Τζόουνς δεν έχει αποκαλύψει το όνομα του πατέρα με τις φήμες φυσικά να οργιάζουν.

Επικρατέστερος για τον "ρόλο" αυτό ήταν ο Μάθιου Βον (Matthew Vaughn), σύζυγος και πατέρας των τριών παιδιών της Κλόντια Σίφερ (Claudia Schiffer). Μέχρι τώρα δηλαδή. Γιατί τα νέα… τρέχουν.

Ο Κούτσερ και η Τζόουνς είχαν δεσμό πριν από πολλά χρόνια, από το 1998 μέχρι το 2001 και η αλήθεια είναι ότι σε κάποια συνέντευξή της, η Τζάνιουαρι είχε ομολογήσει ότι εκείνος δεν πίστευε ποτέ ότι εκείνη θα τα κατάφερνε ως ηθοποιός. "Του έδειξε όμως αυτή".

Όμως, πέρασαν πολλά χρόνια και στο μεταξύ, ο Άστον παντρεύτηκε την Ντέμι Μουρ (Demi Moore), η Τζάνιουαρι έκανε καριέρα και πέρσι έμεινε έγκυος.

Το γεγονός και μόνο του ότι η 33χρονη ηθοποιός κρατά την ταυτότητα του πατέρα ως επτασφράγιστο γεγονός προκαλεί απίστευτα.

Στο μεταξύ, σημερινά δημοσιεύματα αναπαράγουν ένα παλιότερο του Blindgossip.com σύμφωνα με το οποίο "Ένας παντρεμένος ηθοποιός βρέθηκε για μία νύχτα με μία από τις πρώην του, η οποία είναι ηθοποιός σε μια πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά. Εκείνη έμεινε έγκυος. Η σύζυγος το έμαθε και τρελάθηκε. Το ζευγάρι προσπάθησε με κάθε τρόπο να κάνουν την ηθοποιό να μην προχωρήσει με την εγκυμοσύνη, χωρίς όμως αποτέλεσμα". Η αποκρυπτογράφηση της παραπάνω είδησης έγινε και το συμπέρασμα βγήκε λογικά.

Φήμες θέλουν την Τζόουνς να λύγισε δεδομένων των προβλημάτων που αντιμετώπιζε ο γάμος του πρώην της και πιθανόν γι' αυτό να… ενέδωσε, νιώθοντας ότι δεν μπαίνει ανάμεσα σε ζευγάρι. Αλήθεια… η Ντέμι τι λέει για όλα αυτά; Θα αντέξει ακόμη ένα χτύπημα; Και τι χτύπημα!

Ζωή Κίττα

Γίνε φίλη μας και στο Facebook. Κάνε Like στο Womenonly.gr