Η Δούκισσα έλυσε το μυστήριο με το στήθος - "τούμπανο"!

29.09.2011
Σε θρίλερ, ναι σε θρίλερ είχε εξελιχθεί η ιστορία με το στήθος της Δούκισσας Νομικού, το οποίο αλλιώς το είχαμε γνωρίσει και αλλιώς μας... συστήθηκε μέσα σε ένα βράδυ. "Τούμπανο" ήταν στην εμφάνιση της στην πρεμιέρα του Χρήστου Χολίδη κι ενώ στην αρχή από το περιβάλλον

Σε θρίλερ, ναι σε θρίλερ είχε εξελιχθεί η ιστορία με το στήθος της Δούκισσας Νομικού, το οποίο αλλιώς το είχαμε γνωρίσει και αλλιώς μας... συστήθηκε μέσα σε ένα βράδυ. "Τούμπανο" ήταν στην εμφάνιση της στην πρεμιέρα του Χρήστου Χολίδη κι ενώ στην αρχή από το περιβάλλον της διέψευδαν τα περί πλαστικής και η ίδια "σφύριζε" αδιάφορα, τώρα απλά επιβεβαιώνει: Ναι, έκανα πλαστική!

Το μυστήριο με το στήθος ξεκίνησε πριν μέρες, όταν η Δούκισσα (μαζί με τη Ρούλα Κορομηλά) πήγε να ακούσει τον αγαπημένο της Χολίδη στην πρεμιέρα του στη Θεσσαλονίκη και πρώτα έβγαινε το στήθος και μετά αυτή. «Τούμπανο» λέμε, κλέβοντας την παράσταση εκείνη τη βραδιά.

Για να καταλάβεις, έριχνες εσύ το γαρύφαλλο στον Χολίδη και το άτιμο το άνθος στο δρόμο άλλαζε πορεία κι αντί να προσγειωθεί στα πόδια του αοιδού, άραζε στο φουσκωμένο στήθος της Δούκισσας. Την επόμενη μέρα τα σενάρια για το τι μπορεί να έπαθε το στήθος και να πρήστηκε έτσι απότομα, έδωσαν και πήραν. Το επικρατέστερο ήτο και το πιο λογικό: έκανε πλαστική!

Έλα, όμως, που διαβάσαμε κάπου ότι ο στυλίστας της διέψευσε τα περί πλαστικής, λέγοντας ότι η Δούκισσα φοράει σουτιέν με ενίσχυση λαδιού. Καλαμάτας και το κάνει τόσο... τούμπανο; Αλλά να που βγαίνει τώρα η ίδια και βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Να ναι καλά, διότι δεν αντέχεται τόσο μυστήριο.

Και ναι σε συνέντευξή της στο Down Town παραδέχεται με τον τρόπο της ότι έκανε πλαστική. «Για να τελειώσει όλη αυτή η παραφιλολογία και επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, το ήθελα, το έκανα, μ’ αρέσει και το θέμα τελειώνει εδώ. Δεν έχω σκοπό να το κρύψω, ούτε να το αναλύσω». Και σε εμάς αρέσει...