Πώς φούσκωσε έτσι η Νικόλ Ρίτσι;

27.09.2011
Διακοπές με τις φίλες της έκανε η γνωστή ριάλιτι σταρ στο Μεξικό πρόσφατα και από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι τα πήρε τα… κιλάκια της.

Διακοπές με τις φίλες της έκανε η γνωστή ριάλιτι σταρ στο Μεξικό πρόσφατα και από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι τα πήρε τα… κιλάκια της.

Η Νικόλ Ρίτσι (Nicole Richie) τριαντάρησε πρόσφατα και φαίνεται ότι κάτι άλλαξε και στην εμφάνισή της… προς το καλύτερο, φυσικά.

Μητέρα δύο παιδιών, η Νικόλ, πήρε τις φίλες της Σαμάνθα Ρόνσον (Samantha Ronson) –ναι, την πρώην αγαπημένη της Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan)- και Τζουλιέτ Λούις (Juliette Lewis) και πήγε στο Λος Κάμπος να περάσει το σαββατοκύριακο.

Τα κορίτσια πέρασαν όλες τις ώρες της μέρας δίπλα στην πισίνα οπότε οι παπαράτσι "έκαναν γιορτή", αλλά δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Η πάλαι ποτέ κοκαλιάρα Νικόλ ήταν πολύ διαφορετική και καμάρωνε για της καινούριες "καμπύλες" της.

Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί παλιότερα για την καχεκτική φιγούρα της Ρίτσι, η οποία λέγεται ότι έχει περάσει και από τα στάδια της νευρικής ανορεξίας, γεγονός που η ίδια αρνούταν πεισματικά.

Όλα αυτά, όμως, φαίνεται ότι ανήκουν στο παρελθόν και η νέα, "στρογγυλεμένη" και υγιής Νικόλ είναι πια γεγονός.

Η Ρίτσι η οποία έκλεισε τα πρώτα –άντα στις 21 Σεπτεμβρίου, προφανώς απόλαυσε ιδιαίτερα το διάλλειμα που έκανε με την κοριτσοπαρέα της την οποία συμπλήρωναν οι αδελφές Άσλι (Ashlee) και Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson).

Τα παιδιά της, η 3χρονη Χάρλοου (Harlow) και ο 2χρονος Σπάροου (Sparrow) προφανώς έμειναν σπίτι με τον μπαμπά τους, Τζόελ Μάντεν (Joel Madden).

Ζωή Κίττα