Τι κρύβει το ραντεβού Λάτσιου - Παπαρίζου;

23.09.2011
Στην Αθήνα βρίσκεται αυτές τις μέρες η Έλενα Παπαρίζου κι ενώ στην Κύπρο επικρατεί ένα μυστήριο για τις ακυρώσεις των δύο συναυλιών της κι ενώ κάποια δημοσιεύματα λένε ότι η αοιδός βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Το τελευταίο

Στην Αθήνα βρίσκεται αυτές τις μέρες η Έλενα Παπαρίζου κι ενώ στην Κύπρο επικρατεί ένα μυστήριο για τις ακυρώσεις των δύο συναυλιών της κι ενώ κάποια δημοσιεύματα λένε ότι η αοιδός βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Το τελευταίο, όμως, δεν ισχύει με την καμία, αφού η Έλενα όχι μόνο δεν είναι κλεισμένη στο σπίτι της, αλλά το βράδυ της Πέμπτης βγήκε με μεγάλη και καλή παρέα σε bar restaurant των βορείων προαστίων.

Κι εκεί την είδε η Ελεονωρα Μελέτη, η οποία αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της ότι η Παπαρίζου καθόταν στην ίδια παρέα με τον Γιάννη Λάτσιο κι άλλα πρόσωπα του χώρου, ενώ η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι το όλο σκηνικό τής έκανε πολύ… επαγγελματικό. Και δεν ήθελε πολύ για να ξεκινήσει ένας γύρος φημών, που θέλουν τον διευθυντή προγράμματος να της έκανε πρόταση να συνεργαστεί με τον ΑΝΤ1.Χμ, λες να την δούμε σε ρόλο κριτή σε talent show; Μυστήριο λέμε.

Ωστόσο, η Μελέτη διέψευσε τις φήμες ότι η Παπαρίζου δεν είναι καλά ψυχολογικά, λέγοντας ότι η νεαρή αοιδός είναι πιο όμορφη από ποτέ, έχει αδυνατίσει, έχει αλλάξει το χρώμα των μαλλιών (έγινε ξανθιά), ενώ όλο το βράδυ έδειχνε πολύ ευδιάθετη. Εξάλλου, η Παπαρίζου τις μέρες αυτές που βρίσκεται στην Ελλάδα έχει συναντήσει πολλούς φίλους της (σε κεντρικά σημεία της πόλης), όπως τη Νάνα Μουσχουρη και τη Νατάσσα Θεοδωρίδου, στο Κολωνάκι.