Ο κρυφός γάμος της Μπάρμπα στην Ιταλία!

08.09.2011
Των αποκαλύψεων είναι αυτή η περίοδος για την Βάνα Μπάρμπα κι αν νομίζεις ότι ξέρεις σχεδόν τα πάντα για την ηθοποιό (μετά από τόσα χρόνια και τόσες συνεντεύξεις) απατάσαι. Η Μπάρμπα είναι όλο εκπλήξεις και για του λόγου το αληθές,

Των αποκαλύψεων είναι αυτή η περίοδος για την Βάνα Μπάρμπα κι αν νομίζεις ότι ξέρεις σχεδόν τα πάντα για την ηθοποιό (μετά από τόσα χρόνια και τόσες συνεντεύξεις) απατάσαι. Η Μπάρμπα είναι όλο εκπλήξεις και για του λόγου το αληθές, αποκάλυψε στο People ένα μυστικό της, το οποίο κρατούσε καλά κρυμμένο εδώ και 25 χρόνια!

Η Βάνα είχε παντρευτεί κρυφά όταν ήταν 19 χρονών! Ω γιες. Για να καταλάβεις, ούτε η οικογένεια της δεν ήξερε για τον γάμο εκείνο, που έγινε πριν 25 χρόνια σε δημαρχείο της Νάπολης. Όπως αποκαλύπτει, ήταν μία παρορμητική κίνηση, λίγο πριν έρθει στην Αθήνα. Τότε είχε σχέση με έναν άνδρα οκτώ χρόνια μεγαλύτερο της και ήτο τόσο ερωτευμένη που ήθελε να ζήσει μαζί του στην Ιταλία.

«Γνώρισα τους γονείς του, μπήκα στο σπίτι τους κι ενημέρωσα τους δικούς μου ότι θα ζήσω μαζί του στην Ιταλία» λέει χαρακτηριστικά, ενώ για τον γάμο αποκαλύπτει ότι κανείς δεν είχε ιδέα γι αυτόν, εκτός από έναν φίλο τους που ήταν και μάρτυρας. «Έγινε στο δημαρχείο της Νάπολης. Με ένα απλό φόρεμα, χωρίς νυφικό και ανθοδέσμες».