Σκορδά: Η επιλόχεια κατάθλιψη και οι φήμες για πλαστική

08.09.2011
Τις τελευταίες μέρες έχει ξεσπάσει ένα όργιο φημών, σεναρίων και δημοσιευμάτων γύρω από την Φαίη Σκορδά κι αν η παρουσιάστρια έκανε ή όχι πλαστική στο πρόσωπο της. Η εμφάνιση της στην πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη και το φρεσκαδούρα πρόσωπο

Τις τελευταίες μέρες έχει ξεσπάσει ένα όργιο φημών, σεναρίων και δημοσιευμάτων γύρω από την Φαίη Σκορδά κι αν η παρουσιάστρια έκανε ή όχι πλαστική στο πρόσωπο της. Η εμφάνιση της στην πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη και το φρεσκαδούρα πρόσωπο της ήταν αρκετά για κάποιους να αποδώσουν την ανανέωση της Φαίης στην... αισθητική επέμβαση. Μάλιστα, ως άλλοι... ειδικοί σχολίασαν ότι το «πείραγμα» έγινε στη μύτη(;) και στα χείλη.

Το γεγονός ότι προέρχεται από καλοκαιρινές διακοπές, όπως και το γεγονός ότι το καλοκαίρι πάει στις γυναίκες, αφού στην πλειοψηφία όλες ομορφαίνουμε στις διακοπές, πέρασε ασχολίαστο. Ή μάλλον δε θεωρήθηκε ένα καλός λόγος για να δείχνει ανανεωμένη και η Φαίη. Όπως και να έχει, η φήμη ότι η Σκορδά υπέκυψε στα θαυματουργά αποτελέσματα του νυστεριού έκανε το γύρο της πόλης και όλοι έψαχναν να βρουν τη φωτο από την έξοδο της για πειστήριο.

Εμείς, πάλι, την είδαμε καλά, συμφωνούμε ότι είναι φρσκαδούρα και ανανεωμένη, αλλά στη μύτη ειδικά δεν είδαμε διαφορά. Γιατί (και με την καλή έννοια το λέμε) η μύτη της παρουσιάστριας είναι από τα χαρακτηριστικά της που μας μένουν. Anyway, τέλος στις φήμες έσπευσε να δώσει ο σύζυγος Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά τα περί πλαστικής λέγοντας ότι σύντομα θα το διαπιστώσουμε κι από μόνοι μας.

Την ίδια στιγμή, η Φαίη μιλάει στο Life and style για πρώτη φορά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά τη γέννηση του γιου της και την πιθανότητα να πέρασε μία μορφή επιλόχειας κατάθλιψης. «Η γέννα και το διάστημα που ακολούθησε ήταν μεγάλο σοκ για μένα. Ήμουν επί 24 ώρες πάνω από το μωρό. Δεν με ενδιέφερε τίποτα και κανένας. Δεν πρόσεχα ούτε την εμφάνισή μου, ούτε τη διατροφή μου. Δεν είχα κοιταχτεί στον καθρέφτη και δεν με απασχολούσε το θέμα των κιλών μου. Τους είχα βάλει όλους σε δεύτερη μοίρα, ακόμη και τον Γιώργο και τη μαμά μου. Τους μιλούσα μόνο αν ήταν κάτι γύρω από το μωρό. Όλα μου τα συναισθήματα ήταν στην υπερβολή τους δεν μπορούσα να τα ελέγξω. Έβαζα τα κλάματα με το παραμικρό. Ίσως εκείνο τον καιρό να πέρασα αυτό που λένε επιλόχειο κατάθλιψη», λέει χαρακτηριστικά

Η Φαίη αναφέρθηκε στο περιβόητο χρυσό μαγιό από τις διακοπές τους στην Ελούντα, που η επιλογή του είναι αλήθεια, είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια, τα περισσότερα ειρωνικά «Τότε είχα αρχίσει να αισθάνομαι και πάλι άνετα με σώμα μου και έβλεπα σιγά – σιγά να επανέρχεται η σιλουέτα μου. Ένιωσα ότι ήθελα να κάνω κάτι πιο σέξι και stylish για τον άντρα μου και το έβαλα. Ίσως να αναζητούσα και την επιβεβαίωση, γιατί τον πρώτο καιρό που ήμουν συνεχώς με τον γιο μου είχα ξεχάσει ότι είμαι γυναίκα».