Κιμ Καρντάσιαν: "Η Νέα Υόρκη με παχαίνει"

08.09.2011
Τι τραβάνε και αυτοί οι διάσημοι… Έχει που έχει το θέμα της με τα κιλάκια της η 30χρονη, ζουμερή ριάλιτι σταρ, δεν την αφήνουν να "αγιάσει" κιόλας!


Τι τραβάνε και αυτοί οι διάσημοι… Έχει που έχει το θέμα της με τα κιλάκια της η 30χρονη, ζουμερή ριάλιτι σταρ, δεν την αφήνουν να "αγιάσει" κιόλας!

Μιλώντας στην εκπομπή του Ντέιβιντ Λέτερμαν (David Letterman) η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) αποκάλυψε ότι το βρίσκει αδύνατο να μείνει αδύνατη στη Νέα Υόρκη, την οποία χαρακτηρίζει "τον θάνατό της" (!)

Η Κιμ μετακόμισε στην ανατολική ακτή μετά τον πρόσφατο γάμο της με τον Κρις Χάμφρεϊς (Kris Humphries) και παραδέχεται ήδη ότι της λείπει το Λος Άντζελες, όπου της ήταν πιο εύκολο να ακολουθεί ένα άκρως υγιεινό πρόγραμμα γυμναστικής.

"Η Νέα Υόρκη με σκοτώνει. Είμαι εδώ μόνο δύο μήνες και νιώθω ότι είναι ο θάνατός μου. Αυτοί οι ξηροί καρποί σε κάθε γωνιά… Βάζω συνέχεια και από ένα κιλάκι", παραπονέθηκε γλυκιά η Καρντάσιαν, η οποία έχει επανειλημμένα τονίσει πόσο περήφανη είναι για τα τροφαντά οπίσθιά της.

Στη συνέντευξη βρέθηκαν και οι δύο έτερες αδελφές Καρντάσιαν, Κλόι (Khloé) και Κόρτνεϊ (Kourtney) με την πρώτη να δηλώνει έξαλλη με το γεγονός ότι η Κιμ παραμένει κουκλάρα ακόμη και με τα παραπανίσια κιλά! Σε αντίθεση με εκείνη, που όπως υποστηρίζει δεν τα καταφέρνει τόσο καλά.

"Δεν την αντέχω… Τρώει όλη τη σαβούρα και ό,τι παραπάνω παίρνει πηγαίνει μόνο στον πωπό της. Και φαίνεται και ωραία… Θα τρελαθώ", αναφώνησε η Κλόι. Είναι να μην εκνευρίζεται κανείς, εδώ που τα λέμε…

Ζωή Κίττα