Ο Κλούνεϊ πήγε το αμόρε στους γονείς του

08.09.2011
Αυτή και αν είναι σχέση εξπρές! Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Cover Media, ο 50χρονος αμερικανός γόης του σινεμά μόνο επιπόλαια δεν αντιμετωπίζει τον νέο του δεσμό.

Αυτή και αν είναι σχέση εξπρές! Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Cover Media, ο 50χρονος αμερικανός γόης του σινεμά μόνο επιπόλαια δεν αντιμετωπίζει τον νέο του δεσμό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "Life & Style", ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) πέρασε πολύ γρήγορα τη σχέση του με τη Στέισι Κίμπλερ (Stacy Keibler) στο επόμενο επίπεδο, αφού την πήγε ήδη να γνωρίσει τους γονείς του.

Η 31χρονη πρώην παλαιστής του πρωταθλήματος "WWE" (World Wrestling Entertainment) είναι η κοπέλα που λέγεται ότι πήρε τη θέση της Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabetta Canalis) στην καρδιά του διάσημου ηθοποιού.

Ούτε δύο μήνες δεν έχουν περάσει από τη γνωριμία τους και οι φήμες τη θέλουν να έχει ήδη γνωρίσει τον Νικ (Nick) και τη Νίνα (Nina) Κλούνεϊ.

"Είναι πολύ σημαντική αυτή η κίνηση και η Στέισι το γνωρίζει καλά", αποκαλύπτουν πηγές του περιοδικού συμπληρώνοντας ότι η πεθερά το συμπάθησε πολύ το κορίτσι και έδωσε το ΟΚ στον γιο της για τη συνέχεια!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Κίμπλερ είναι ενθουσιασμένη καθώς ο Κλούνεϊ της εκμυστηρεύτηκε ότι "δεν γνωρίζει όλες τις κοπέλες του στους γονείς του", παρόλο που ως ζευγάρι οι ίδιοι δεν έχουν κάνει επίσημη εμφάνιση ακόμη. Αναμένουμε…

Η πρώην αθλήτρια πάλης και νυν μοντέλο/ηθοποιός Στέισι δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της με τον πιο περιζήτητο εργένη του Χόλιγουντ. Όμως δεν έχασε την ευκαιρία να… περιαυτολογήσει.

"Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν καλά ότι είμαι κορίτσι που τα πάει καλά με όλους τους άντρες. Μπορώ να προσαρμοστώ εύκολα σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Μου αρέσει το ίδιο να στολίζομαι και να βγαίνω έξω με τις φίλες μου, αλλά και να πίνω μπύρες με τα αγόρια", αποκαλύπτει η Στέισι τονίζοντας ότι τελικά "είναι πάντα χαρούμενη".

Στο μεταξύ, στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τις "μαχητικές" ικανότητες της Στέισι Κίμπλερ όταν εκείνη αγωνιζόταν στα ρίνγκ του "WWE". Και για να μην μπερδευόμαστε, μιλάμε για το κορίτσι με τα κόκκινα!

Ζωή Κίττα

Είσαι φαν του WomenOnly; Κάνε Like στο Facebook: https://www.facebook.com/womenonly.gr

Έχεις Twitter; Ακολούθησε το WomenOnly: https://twitter.com/#!/womenonlygr