Τρελός εισβολέας στο σπίτι της Σελίν Ντιόν

07.09.2011
Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχτηκε χθες το απόγευμα στο σπίτι της 43χρονης διάσημης τραγουδίστριας έξω από το Μόντρεαλ του Καναδά.


Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχτηκε χθες το απόγευμα στο σπίτι της 43χρονης διάσημης τραγουδίστριας έξω από το Μόντρεαλ του Καναδά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ένας άντρας συνελήφθη από την αστυνομία τους πόλης Λαβάλ, έχοντας πρώτα διαρρήξει το σπίτι της Σελίν Ντιόν (Celine Dion) όπου έκανε επιδρομή στο ψυγείο και ετοιμαζόταν να κάνει και το μπάνιο του!

Ο Ντανιέλ Μπεντάρ (Daniel Bedard), όπως αναγνωρίστηκε αργότερα, λέγεται ότι πήδηξε τον φράκτη της ιδιοκτησίας της σταρ και μπήκε ανενόχλητος στο σπίτι, από όπου ευτυχώς έλειπαν τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Ρενέ Αντζελίλ (Rene Angelil) και τα τρία τους παιδιά.

Ο 36χρονος θρασύτατος εισβολέας φαίνεται ότι ήταν πεινασμένος αφού σύμφωνα με τις αναφορές άνοιξε το ψυγείο και έφαγε τα μακαρόνια που βρήκε μέσα, ενώ όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι, τον βρήκαν χαλαρό να ετοιμάζεται να πάρει το… αφρόλουτρό του!

"Είχε ανοίξει τις βρύσες της μπανιέρας και ετοιμαζόταν να κάνει μπάνιο", αποκάλυψε ο Φράνκο ντι Τζένοβα (Franco Di Genova), εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

"Ο ύποπτος κατέβαινε τις κεντρικές σκάλες κα μόλις είδες τους αστυνομικούς τους ξαφνιάστηκε. 'Ει, παιδιά. Τι κάνετε εδώ;', τους ρώτησε. "ΕΣΥ τι κάνεις εδώ;' Του απάντησαν εκείνοι και τον συνέλαβαν αμέσως", συνέχισε ο ντι Τζένοβα προσθέτοντας ότι αυτό δεν ήταν το πρώτο περιστατικό διάρρηξης στο σπίτι της Ντιόν. Σίγουρα, όμως, το πιο περίεργο, λέμε εμείς…

Η Σελίν Ντιόν και η οικογένειά της ζουν κυρίως στη Φλόριντα των ΗΠΑ, αλλά χρησιμοποιούν το σπίτι στο Λαβάλ, όπου και γεννήθηκε η τραγουδίστρια, κάθε φορά που επισκέπτονται το Κεμπέκ.

Ζωή Κίττα