Σοκ για Τάμτα. Της ξάφρισαν τα ρούχα

07.09.2011
Λίγο ακόμη και οι «ποντικοί» θα άφηναν την Τάμτα τσίτσιδη να περιπλανιέται στους δρόμους σαν την Ζωίτσα Λάσκαρη στον «Κατήφορο». Μιλάμε μεγάλο χουνέρι έλαχε στην αοιδό, η οποία πήγε σε κλαμπ του Αίγιου να τραγουδήσει

Λίγο ακόμη και οι «ποντικοί» θα άφηναν την Τάμτα τσίτσιδη να περιπλανιέται στους δρόμους σαν την Ζωίτσα Λάσκαρη στον «Κατήφορο». Μιλάμε μεγάλο χουνέρι έλαχε στην αοιδό, η οποία πήγε σε κλαμπ του Αίγιου να τραγουδήσει και στο τέλος βγήκε... γυμνή, αφού επιτήδειοι πήγαν στα παρασκήνια και την έκλεψαν.

Και όοοοχι, δεν έκλεψαν κάποιο αντικείμενο υλικής αξίας, αλλά ένα τζάκετ της αοιδού ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας. Κι ένα φανελάκι της πήραν, αλλά τούτο δεν ήταν τόσο «συναισθηματικό» για την Τάμτα, η οποία μέσω Twitter αποκάλυψε πόσο της κόστισε η κλοπή αυτή.

Και μήπως το διαβάσει κάποιος και της το επιστρέψει και βρει η γυναίκα ξανά τη χαρά. Αλλά χλωμό το κόβουμε, αφού ο «ποντικός» πήρε τα ρούχα της Τάμτα και μετά μην τον είδατε. Τι κι αν οι υπεύθυνοι έκαναν άνω κάτω το μαγαζί για να τον βρούνε; Τίποτε.