Η κουμπάρα Τζένη παρουσιάστρια του Dancing on ice;

07.09.2011
Ο κουμπάρος την κουμπάρα την κάνει παρουσιάστρια μια φορά την εβδομάδα. Γιατί, αγαπημένε μου, αν έχεις κουμπάρο διάβαινε, αλλιώς κάθισε σπίτι σου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, λοιπόν, η Τζένη Μπαλατσινού

Ο κουμπάρος την κουμπάρα την κάνει παρουσιάστρια μια φορά την εβδομάδα. Γιατί, αγαπημένε μου, αν έχεις κουμπάρο διάβαινε, αλλιώς κάθισε σπίτι σου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, λοιπόν, η Τζένη Μπαλατσινού είναι η εκλεκτή επιλογή του Γιάννη Λάτσιου για την παρουσίαση του φιλανθρωπικού show Dancing on ice.

Αν και θα περίμενε κανείς ότι η Ζέτα Μακρυπούλια θα παρουσιάσει και το dancing του πάγου, αφού η παρουσία της στα δύο πρώτα Dancing with the stars ήτο ανέλπιστα πετυχημένη, εντούτοις διαβάζουμε ότι προκρίνεται για τη θέση αυτή η κουμπάρα του διευθυντή.

Και προάγεται, αφού η Μπαλατσινού από απλό μέλος στην κριτική επιτροπή του Next top model γίνεται κοτζάμ παρουσιάστρια. Έτσι, όσοι φαν της μπορούν να πάρουν μια χαρά, αφού και φέτος θα την έχουν στις οθόνες τους.

Τι έγινε, όμως και η Ζέτα δεν θα είναι η παρουσιάστρια του νέου show, αν δηλαδή ισχύουν τα δημοσιεύματα; Δημοσιεύματα θέλουν τον ΑΝΤ1 και δη τον Γιάννη Λάτσιο να προσπαθούν να την πείσουν να πει το μεγάλο «ναι» για το πρωινό. Και πρόσφατα όμως είχαμε διαβάσει ότι η Μακρυπούλια επιθυμεί φέτος να απέχει από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα, επειδή θέλει να γίνει μάνα!

Οπότε δεν αποκλείεται να της έγινε πρόταση για τους... πάγους, αλλά εκείνη να την απέρριψε. Κι έτσι να πήγαν στη λύση της Μπαλατσινού, η οποία ως μέλος στο μοντέλο-ριάλιτι είχε κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου, ενώ και η γκεστ εμφάνιση της στο περσινό Dancing, όπου χόρεψε επίσης κέρδισε τις εντυπώσεις. Και για να την σκέφτεται (αν την σκέφτεται) ο Λάτσιος παρουσιάστρια, μπορεί να ξέρει κάτι παραπάνω από εμάς.