Τρισευτυχισμένος μπαμπάς ο Κιάμος!

02.09.2011
Δεν ξέρουμε αν του το είχε πει η χαρτορίχτρα όμως ο Πάνος Κιάμος χθες έγινε τρισευτυχισμένος χθες το απόγευμα αφού η γυναίκα του, Ζαχαρούχα, έφερε στον κόσμο
Δεν ξέρουμε αν του το είχε πει η χαρτορίχτρα όμως ο Πάνος Κιάμος χθες έγινε τρισευτυχισμένος χθες το απόγευμα αφού η γυναίκα του, Ζαχαρούχα, έφερε στον κόσμο το τρίτο τους παιδάκι με φυσιολογικό τοκετό. Το νεογέννητο ζυγίζει 3 κιλά και 380 γραμμάρια. Ο γνωστός τραγουδιστής, έχει ήδη μια κόρη την Λιάνα και ένα γιο τον Βασίλη και τώρα με τον ερχομό του αγοριού τους, ο ευτυχισμένος μπαμπάς έχει δυο γιους και μια κορούλα.

"Το σπίτι θα γίνει… Δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμόμαστε! Με δύο και δεν τα καταφέρνω, οπότε στο τρίτο;", δήλωσε ο Κιάμος στο Star και συνέχισε: "έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος με τα παιδιά. Η αγκαλιά και η μυρωδιά ενός μωρού δεν ανταλλάσσονται με τίποτα! Με έχουν αλλάξει πολύ τα παιδιά μο", δήλωσε ο Κιάμος που κάτι η δουλειά κάτι τα μωρά, δύσκολα φαίνεται να καταφέρει να κοιμηθεί το βράδυ. Εμείς να ευχηθούμε να του ζήσει και μπρος στον δρόμο που χάραξε ο Πλούταρχος, να κάνει τις απαραίτητες διεργασίες και για το επόμενο!

Ελένη Αναστασάκη