Μυστηριώδης αγοραστής για το πορνό της Κιμ

01.09.2011
Όποιος πιστεύει ότι το θέμα με τα "καυτά" βίντεο της 30χρονης καλλονής έχει λήξη, ας το ξανασκεφτεί καλύτερα!

Όποιος πιστεύει ότι το θέμα με τα "καυτά" βίντεο της 30χρονης καλλονής έχει λήξη, ας το ξανασκεφτεί καλύτερα!

Μετά και το δεύτερο κλιπάκι που διέρρευσε μυστηριωδώς στο διαδίκτυο και το έχει… τινάξει στον αέρα, τη "σκυτάλη" του ενδιαφέροντος παίρνει ξανά η σεξοταινία της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) όπου η μελαχρινή σταρ εμφανίζεται σε φλογερές ερωτικές περιπτύξεις.

Παρτενέρ της Κιμ στην ταινία, που είχε γυριστεί για ιδιωτική χρήση το 2007, είναι ο τραγουδιστής Ρέι Τζέι (Ray J), σύντροφός της εκείνη την εποχή.

Σύμφωνα με το δίκτυο TMZ, ένα άτομο αγνώστων στοιχείων επικοινώνησε με την εταιρεία Vivid Entertainment στην οποία ανήκει το υλικό εκδηλώνοντας έντονο ενδιαφέρον να το αγοράσει με σκοπό να το αποσύρει από την αγορά.

Ο εκπρόσωπος της Vivid Entertainment, Στιβ Χιρς (Steve Hirsch) υποστήριξε ότι με δεδομένη την μακροπρόθεσμη αξία του, το ποσό που θα θεωρούσε λογικό για την εξαγορά της περιζήτητης ταινίας δεν νοείται να είναι λιγότερο από 30 εκατομμύρια δολάρια (21 εκατομμύρια ευρώ).

"Δεν έχω ιδέα ποιος βρίσκεται πίσω από αυτή την κίνηση, αλλά αν είναι η Κιμ τότε ανεβαίνει πολύ στην εκτίμησή μου", δηλώνει ο Χιρς, στέλνοντας σαφές μήνυμα προς τη νιόπαντρη ριάλιτι σταρ: "Έχει το τηλέφωνό μου. Μπορεί να μου τηλεφωνήσει όποτε θέλει".

Κατά τα άλλα έναν μήνα μετά τον γάμο της με τον μπασκετμπολίστα Κρις Χάμφρεϊς (Kris Humphries) η Κιμ δεν φαίνεται να πολυνοιάζεται για τις ροζ εξελίξεις γύρω από το όνομά της και μόλις χθες έδωσαν ένα λαμπρότατο πάρτι στη Νέα Υόρκη για να γιορτάσουν –ακόμη μια φορά- τον γάμο τους…

Ζωή Κίττα