Κορίτσια, τον χάνουμε το Νίνο... παντρεύεται!!!

29.08.2011
Πρόβα γαμπριάτικου κοστουμιού ξεκινάει οσονούπω ο Νίνο, ο οποίος εδώ και λίγες μέρες είναι κι επίσημα... λογοδοσμένος. Ο αοιδός μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης με την Χρυσή Βαρδινογιάννη πήρε τη μεγάλη απόφαση και ως ερωτευμένος

Πρόβα γαμπριάτικου κοστουμιού ξεκινάει οσονούπω ο Νίνο, ο οποίος εδώ και λίγες μέρες είναι κι επίσημα... λογοδοσμένος. Ο αοιδός μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης με την Χρυσή Βαρδινογιάννη πήρε τη μεγάλη απόφαση και ως ερωτευμένος άνδρας που είναι, τη ζήτησε σε γάμο. Σύμφωνα με το «Thema people», η πρόταση έγινε πριν λίγες μέρες σε ένα ρομαντικό δείπνο που ετοίμασε ο ίδιος ο Νίνο στο σπίτι όπου μένει με την αγαπημένη του τους τελευταίους μήνες.

Η ατμόσφαιρα σύμφωνα με το δημοσίευμα ήτο άκρως ρομαντική, αλλά και να μην ήταν, η Χρυσή πάλι θα έλεγε το «ναι» καθότι το ζεύγος είναι σφόδρα ερωτευμένο. Η είδηση ότι επισημοποίησαν τη σχέση τους με ένα μονόπετρο δεν εξέπληξε κανέναν, αφού το περιβάλλον τους ήταν σίγουρο ότι πήγαιναν προς τα εκεί.

Εξάλλου, λίγες μέρες πριν την πρόταση η Χρυσή γνώρισε το Νίνο στον πατέρα της, Γιώργο Βαρδινογιάννη. Η συνάντηση αυτή έγινε στο σπίτι της οικογένειας και σύμφωνα με δημοσιεύματα ο «Καπετάνιος» ενθουσιάστηκε με τον αγαπημένο της κόρης της. Άλλωστε, και το δημοσίευα αναφέρει ότι οι γονείς της Χρυσής είναι χαρούμενοι για τον επικείμενο γάμο της κόρης τους.