Ξανά στο νοσοκομείο η Ορθούλα!

11.08.2011
Το πρόβλημα υγείας της Ορθούλας Παπαδάκου, που μεταφέρθηκε με έντονους πονοκεφάλους και δυσκολία στην αναπνοή της πριν κάποιες μέρες και υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να δουν οι γιατροί περί τίνος πρόκειται.

Το πρόβλημα υγείας της Ορθούλας Παπαδάκου, που μεταφέρθηκε με έντονους πονοκεφάλους και δυσκολία στην αναπνοή της πριν κάποιες μέρες και υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να δουν οι γιατροί περί τίνος πρόκειται. Φαίνεται λοιπόν πως το στρες και το άγχος των αποτελεσμάτων οδήγησε την Ορθούλα ξανά στο νοσοκομείο χθες τα ξημερώματα όπου την μετάφεραν οι γονείς της στην ιδιωτική κλινική, με ακριβώς τα ίδια συμπτώματα δηλαδή έντονο σφίξιμο στη δεξιά πλευρά του σώματος της και μούδιασμα στα χέρια και το κεφάλι.

''Η Ορθούλα είχε ξανά μια κρίση στις 5 το πρωί και μπήκε στο νοσοκομείο. Όπως καταλαβαίνετε, έπειτα και από το δεύτερο αυτό συμβάν θα πρέπει να γίνουν κατεπειγόντως περαιτέρω εξετάσεις. Ανησυχούμε πολύ για τ' αποτελέσματα, αλλά θα πρέπει να κάνουμε υπομονή. Άλλωστε ό,τι κι αν δείξουν οι εξετάσεις, εμείς θα είμαστε συνεχώς δίπλα της για να την εμψυχώνουμε. Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι μόνη της'', δήλωσε στην εφημερίδαEspresso η νύφη της, Μάντα Παπαδάκου.

Η ίδια η Ορθούλα χθες είπε σχετικά στην Espresso: ''Φοβάμαι γιατί είμαι ένας άνθρωπος που έχει μάθει να ζει μέσα στην ελευθερία. Θέλω να ζω τη ζωή μου και είναι φοβερό για μένα να κλειστώ μέσα στο σπίτι για οποιονδήποτε λόγο. Θέλω να γυμνάζομαι να βγαίνω έξω... Φοβάμαι μη μου συμβεί κάτι πιο σοβαρό το οποίο δεν ελέγχεται και μου κάνει πιο μεγάλη ζημιά.''. Ας ελπίσουμε αυτή η ιστορία να έχει αίσιο τέλος και όλα να πάνε καλά!

Ελένη Αναστασάκη