Ορδές επώνυμων καλεσμένων στο γάμο της Κιμ

10.08.2011
Όπως είναι φυσικό, η μέλλουσα νύφη που κάνει καριέρα στην τιβί δείχνοντας τη ζωή της, θέλει ο γάμος της να έχει 1) χλιδή και 2) επώνυμους καλεσμένους!

Σε 10 ημέρες ακριβώς θα λάβει χώρα η πριγκιπικός γάμος της Κιμ Καρντάσιαν με τον εκλεκτό της καρδιάς της Κρις Χάμφρεϊς (Chris Humphries).


Όπως είναι φυσικό, η μέλλουσα νύφη που κάνει καριέρα στην τιβί δείχνοντας τη ζωή της, θέλει ο γάμος της να έχει 1) χλιδή και 2) επώνυμους καλεσμένους!


Για το λόγο τούτο, η 30χρονη Κιμ έστειλε προσκλητήρια στους μεγαλύτερους σταρ του Χόλιγουντ. Σύμφωνα με πηγή του "RadarOnline.com" κάλεσμα έλαβαν ήδη: Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η καλή του Σελένα Γκόμεζ, η Τζένιφερ Λόπεζ, ο Γουίλ Σμιθ και η σύζυγός του Τζάντα, η Εύα Λονγκόρια, η Μπιγιονσέ και ο σύζυγός της Jay-Z και ο ράπερ Κάινι Γουέστ.

Το ζευγάρι θα παντρευτεί στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια ενώ η 30χρονη tv star θα φορέσει νυφικό σχεδιασμένο από την Βέρα Γουάνγκ (Vera Wang). Η Κιμ μέχρι και άρωμα θα λανσάρει για την μεγάλη ημέρα στη ζωή της στο οποίο έδωσε το όνομα "Love", ενώ η γαμήλια τούρτα θα είναι εμπνευσμένη από τον πριγκιπικό γάμο του Γουίλιαμ με την Κέιτ.

Φήμες θέλουν, το όλο event του γάμου να κοστίζει πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια! Πρόσφατα, η Καρντάσιαν έμαθε πως πάσχει από ψωρίαση και από τότε δεν σταματά να δοκιμάζει κρέμες κατά της ασθένειας για να εμφανιστεί τέλεια στο γάμο της.


Η αδερφή της Κιμ, Κλόε Καρντάσιαν (Khloé Kardashian) προσπαθεί να την κάνει να χαλαρώσει τώρα που η μεγάλη ημέρα πλησιάζει και της υπενθυμίζει πως ακόμα κι αν κάτι πάει στραβά, εκείνη πρέπει να διατηρήσει την ψυχραιμία της. Μιλώντας στο περιοδικό "Οκ", η Κλόε τονίζει:

"Τόνισα στην αδερφή μου πως ο γάμος δεν είναι τα λουλούδια ή η λίστα καλεσμένων αλλά η ένωση ανάμεσα στην ίδια και τον σύζυγό της. Η Κιμ είναι ειλικρινά πολύ χαρούμενη. Ονειρευόταν το γάμο της εδώ και χρόνια, σχεδόν από τότε που γεννήθηκε", λέει η αδερφή της Καρντάσιαν που παντρεύτηκε το 2009 τον Λαμάρ Οντόμ μετά από σχέση ενός μηνός.

Πάντως, πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν το γάμο της Καρντάσιαν να ξεπερνά σε κόστος τα 20 εκατομμύρια δολάρια. Η ίδια αποφάσισε να διακωμωδήσει την κατάσταση μέσω Twitter γράφοντας:

"Ποιός στον κόσμο θα μπορούσε να ξοδέψει 20 εκατομμύρια για ένα γάμο. Αμφιβάλω αν και ο ίδιος ο Μπιλ Γκέιτς θα ξόδευε τόσα χρήματα. Απορώ πως σκέφτονται τέτοια πράγματα ορισμένα. Χαχαχα"!

Κατερίνα Πατούλια