Άνιστον - Θερού: μαζί και στον ψυχολόγο!

04.08.2011
Αυτό το ζευγάρι έγινε αυτοκόλλητο! Ο λόγος για τη Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και τον αγαπημένο της Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) που πηγαίνουν στον ψυχοθεραπευτή της 42χρονης ηθοποιού αγκαζέ.

Αυτό το ζευγάρι έγινε αυτοκόλλητο! Ο λόγος για τη Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και τον αγαπημένο της Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) που πηγαίνουν στον ψυχοθεραπευτή της 42χρονης ηθοποιού αγκαζέ.

Είναι γνωστό πως η Άνιστον εκτιμά πολύ την ψυχοθεραπεία για να ανταπεξέρχεται τα διάφορα προβλήματα στη ζωή της και είχε προσλάβει ψυχοθεραπευτή ζώων ακόμα και για το σκύλο της Νόρμαν που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Σύμφωνα με το "Cover Media", η 42χρονη Άνιστον ξεκίνησε να συμβουλεύεται έναν ψυχολόγο ζευγαριών μόνη τον περασμένο μήνα αλλά πλέον πηγαίνει μαζί με τον 39χρονο Θερού προκειμένου να “δουλέψουν” τη σχέση τους και να μην κάνουν κάτι λάθος!


"Εκείνος γνωρίζει πόσο εκτιμά την ψυχανάλυση η Τζεν και τη στηρίζει. Επισκέπτονται έναν ειδικό στο Λος Άντζελες σε εβδομαδιαία βάση και εκείνος έχει κάνει ήδη θαύματα στη σχέση τους", τόνισε πηγή του περιοδικού "Grazia" για να συμπληρώσει:

"Και οι δύο αισθάνονται πλέον ικανοί να εκφράζουν ό,τι σκέπτονται και να επικοινωνούν ανοιχτά και με ειλικρίνεια. Τόσο η Τζεν όσο και ο αγαπημένος της ξέρουν ότι η σχέση μεταξύ τους προχωρά πολύ γρήγορα και δεν θέλουν να καταστρέψουν αυτό που έχουν".


Και πως να μην επισκεφτεί τον ψυχολόγο η Τζεν που είδε το γάμο της με τον Μπραντ Πιτ να διαλύεται εν μία νυκτί μετά τη γνωριμία του με την Αντζελίνα Τζολί. Από τότε η Τζεν ένιωθε ανασφαλής σε κάθε μελλοντική σχέση που έκανε, ένα φόβο που έχει πλέον ξεπεράσει στο πλευρό του Τζάστιν που έχει γενέθλια στις 10 Αυγούστου και κλείνει τα 40!.

Αυτή τη στιγμή, το πρώην "Φιλαράκι" κάνει διακοπές με το Τζάστιν στη Χαβάη και οι ντόπιοι που τους έχουν συναντήσει υποστηρίζουν πως τα δύο πιτσουνάκια φέρονται σαν κανονικοί τουρίστες ενώ ο Θερού - που ξύρισε μέχρι και το μούσι του για τη Τζεν - εμφανίζεται υπερπροστατευτικός με την Άνιστον και ιδιαίτερα γλυκός μαζί της ακόμα και δημοσίως.

Πρόσφατα η Άνιστον πούλησε τη βίλα της στο Μπέβερλι Χιλς και το διάστημα αυτό ψάχνει νέα κατοικία στη Νέα Υόρκη για να ζήσει τον έρωτά της με το Τζάστιν!

Κατερίνα Πατούλια