Έλενα-Τόνυ: η μάχη για τη μοιρασιά της περιουσίας

04.08.2011
"Κόψε και μοίρασε στα δύο, πάντα η αγάπη θέλει δύο", τραγουδάει η Ελεονώρα Ζουγανέλη και αυτό ακριβώς το τραγούδι φαίνεται

"Κόψε και μοίρασε στα δύο, πάντα η αγάπη θέλει δύο", τραγουδάει η Ελεονώρα Ζουγανέλη και αυτό ακριβώς το τραγούδι φαίνεται να είναι το αγαπημένο του πρώην της Έλενας Παπαρίζου Τόνυ Μαυρίδη αυτές τις μέρες.

Ο δεσμός του ζευγαριού που έληξε μετά από 12 χρόνια έφερε στην επιφάνεια εκτός από συναισθηματικά και οικονομικά θέματα. Αν και η τραγουδίστρια δήλωσε στο περιοδικό People απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν φταίνε και οι δύο σε ένα "αντίο", εκείνη απάντησε: "Αλίμονο! Πάντα! Φταίνε και οι δύο" και οι δυο φάινεται να φταίνε και στα οικονομικά! και

Ενώ οι δηλώσεις της τραγουδίστριας το 2010 στο περιοδικό Down Town :" Έχω πάρει ένα σπίτι με στεγαστικό δάνειο. Χρωστάω κι εγώ στην τράπεζα όπως όλος ο κόσμος. Είναι κακό;", αναφερόταν στη μεζονέτα της Έλενας στη Γλυφάδα- που σίγουρα δεν είναι καθόλου κακό- τώρα όμως και όπως διαβάζω στο περιοδικό Ciao το πρώην αγαπημένο ζεύγος έχει τα θεματάκια του με τη μοιρασία της κοινής περιουσίας.

Όπως διαβάζω στο περιοδικό, η περιουσία που έχει αποκτηθεί στα χρόνια που ήταν μαζί τα παιδιά ήταν περί τα 7.000.000 ευρώ και περιλαμβάνει το σπίτι στην Άνω Γλυφάδα, ακίνητα που έχουν αγοραστεί στη Σουηδία και κοινούς λογαριασμούς με μετρητά.

Σύμφωνα πάντα με το Ciao, όταν η Έλενα την έκανε για Σουηδία, ο Τόνυ ήθελε να πάει και εκείνος μαζί αλλά εκείνη του ξεκαθάρισε ότι δε θέλει με τίποτα. Κάτι τέτοιο τον θύμωσε και τον έβαλε σε άλλη διαδικασία σκέψης και αποφάσισε να θέσει και το πολύ σημαντικό και φλέγον –τις μέρες μας- θέμα των οικονομικών.

Ο Τόνυ λοιπόν όπως διαβάζω πιστεύει ότι όσο έχει αποκτήσει η Έλενα όσο ήταν μαζί είναι και δικά του: "Υπήρξε μάνατζερ της, την ακολουθούσε παντού, κανόνιζε τα πάντα. Είναι λογικό, λοιπόν, να υποστηρίζει ότι έχει δουλέψει όσο εκείνη για την απόκτηση της περιουσίας αυτής" λέει στο περιοδικό άνθρωπος από τον επαγγελματικό κύκλο του Τόνυ!

Η Έλενα από την πλευρά της δε φαίνεται να συζητάει κάτι για μοιρασιά ενώ ο Τόνυ είναι αποφασισμένος να τη διεκδικήσει μέχρι το τέλος.

Ο Τόνυ σου λέει είναι πεισμένος ότι η επιτυχία της Παπαρίζου οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στον ίδιο. Η Έλενα όπως διαβάζω έχει γίνει ολίγον Τούρκος με όλα αυτά και είναι άγνωστο το πώς θα εξελιχθεί το πράγμα. Εμείς ας ελπίσουμε να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση για να τα βρούνε τα παιδιά αν όντως είναι έτσι γιατί είναι πολλά τα λεφτά... Τόνυ!

Ελένη Αναστασάκη