Η Ριάνα ψάχνει άντρα... αλλά δεν βρίσκει

08.07.2011
H 23χρονη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος φροντίζει να καθορίσει τα προσόντα του ιδανικού συντρόφου για εκείνη στη συνέντευξη που δίνει στο βρετανικό "Cosmopolitan".

Είσαι άντρας; Νομίζεις πως έχει ό,τι χρειάζεται για να ρίξεις τη Ριάνα (Rihanna);

H 23χρονη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος φροντίζει να καθορίσει τα προσόντα του ιδανικού συντρόφου για εκείνη στη συνέντευξη που δίνει στο βρετανικό "Cosmopolitan".

Όπως αποκαλύπτει η κοκκινομάλλα τραγουδίστρια είναι πλήρως έτοιμη να ζήσει ένα μεγάλο έρωτα και δηλώνει μόνη σαν το λεμόνι!

Ας μην ξεχνάμε πως μετά το δεσμό με το μπειζμπολίστα Ματ Κεμπ (Matt Kemp) και το χωρισμό τους τον περασμένο Δεκέμβριο, η Ριάνα έμεινε μόνη χωρίς να κάνει κάποια άλλη σοβαρή σχέση.

Όπως εξομολογείται, αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί δεν βρίσκει κάποιον που να αντέξει τον τρόπο που ζει αλλά και επειδή οι άντρες έχουν αλλάξει:

"Είμαι ανοιχτή στην αγάπη αλλά οι άντρες πρέπει να κερδίσουν την αγάπη μου. Το λεπτό που την κερδίζουν βέβαια, θέλουν κάτι άλλο. Οι άντρες είναι σαν κυνηγοί, τους αρέσει να κυνηγούν το θήραμά τους. Οπότε πρέπει να τους παιδεύεις. Κάπως έτσι είμαι βέβαια κι εγώ. Βαριέμαι εύκολα. Αν κάποιος με κάνει να γελάω, αυτό είναι το καλύτερο. Βέβαια, το ότι είμαι στη βιομηχανία του θεάματος κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα.

Είναι πολύ δύσκολο να βρεις έναν άντρα που να μην τον ενδιαφέρουν όλα αυτά. Αυτή τη στιγμή είναι πιο εύκολο για εμένα να επικεντρώνομαι στην καριέρα μου".

Φυσικά, η Ριάνα δεν παραλείπει να μιλήσει για μια ακόμα φορά για την περίοδο που ακολούθησε μετά από τον ξυλοδαρμό της από τον τότε αγαπημένο της Κρις Μπάουν εν έτει 2009:

"Ήταν μια άγρια περίοδος. Προσπαθούσα να προστατεύσω τον εαυτό μου και τότε ξεκίνησα να μην δίνω σημασία σε κανένα. Είχα μια συμπεριφορά που έδειχνε πως δεν με νοιάζει τίποτα. Πάντα όμως, ήμουν καλή στο να κρύβω τα συναισθήματά μου. Για εμένα είναι πιο εύκολο να δείχνω σκληρή παρά να φανερώνω τις ευαισθησίες μου".

Βρε λες να την έχει φάει τελικά την κατάρα από τον πρώην Κρις;

Κα. Π.