Άνιστον: σε ποιόν αφιέρωσε το πρώτο τατουάζ της

27.06.2011
Ήταν να μην μπλέξει η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston), με τον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) που λατρεύει τα τατουάζ και δεν άργησε να “χτυπήσει” το πρώτο της και η ίδια!

Ήταν να μην μπλέξει η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston), με τον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) που λατρεύει τα τατουάζ και δεν άργησε να "χτυπήσει" το πρώτο της και η ίδια!

Η 42χρονη ηθοποιός εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό να βαδίζει αμέριμνη στους δρόμους της Νέας Υόρκης φορώντας μια λευκή μακριά και εντελώς διαφανή φούστα. Κι ενώ τα βλέμματα αρχικά συγκεντρώθηκαν στη διαφάνεια του ρούχου, γρήγορα οι φωτορεπόρτερς παρατήρησαν το τατουάζ στο πόδι της σέξι Τζεν.

Το πρώτο τατουάζ της Άνιστον είναι αφιερωμένο στον σκύλο της Νόρμαν, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 15 Μαΐου και άφησε το σημάδι του κυριολεκτικά στο πρώην "Φιλαράκι"! Το ημίαιμο ουαλικό τεριέ έφυγε σε ηλικία 15 ετών από τη ζωή και η Τζεν απέμεινε με μόνη συντροφιά το έτερο ημίαιμο σκυλάκι της, τη Ντόλι (Dolly).

Η λέξη "Νorman" κοσμεί πλέον το δεξί ποδαράκι της ηθοποιού που όπως τόνισε ο εκπρόσωπός της, αποτελεί την αγαπημένη λέξη της Άνιστον τελικά.


Κι ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως ο νέος αγαπημένος της Τζεν την επηρέασε να κάνει το τατουάζ, η ίδια επισημαίνει πως δεν υπολογίζει να κάνει και δεύτερο τατουάζ στο άμεσο μέλλον τουλάχιστον.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δεσμός της 42χρονης ηθοποιού με τον 39χρονο αγαπημένο της, επίσης ηθοποιό, Τζάστιν, καλά κρατεί και πρόσφατα δημοσιεύτηκαν και οι πρώτες ασπρόμαυρες φωτογραφίες του ζεύγους από κοινή τους έξοδο με το φωτογράφο Τέρι Ρίτσαρντσον!

Πάντως η ερωτευμένη και ανανεωμένη Τζεν έχει ακόμα έναν λόγο να χαίρεται αφού μέσα στον Ιούνιο έλαβε το βραβείο "Decade of Hotness Award" (καυτή παρουσία για μια δεκαετία) στο πλαίσιο των Guy's Choice Awards 2011, όπου τα αρσενικά δίνουν την ψήφο τους στις πιο καυτές ύπάρξεις του πλανήτη. Δες και το βίντεο:

Κατερίνα Π.