Στα πατώματα η Κάμερον Ντίαζ μετά τον χωρισμό

03.06.2011
Άσχημα τα νέα για την 38χρονη ηθοποιό που δεν πρόλαβε να μιλήσει δημόσια για τη σχέση της και της… τελείωσε!


Άσχημα τα νέα για την 38χρονη ηθοποιό που δεν πρόλαβε να μιλήσει δημόσια για τη σχέση της και της… τελείωσε!

Όπως αναφέρει ο διάσημος κουτσομπόλης του Χόλιγουντ, Περέζ Χίλτον (Perez Hilton) στο σάιτ του fitperez.com η Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz) και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ (Alex Rodriguez) δεν είναι πια μαζί.

Η Κάμερον και ο 35χρονος άσος του μπέιζμπολ άρχισαν να βγαίνουν μαζί πριν από έναν χρόνο περίπου αλλά γενικότερα έπαιζαν το "κρυφτούλι" χωρίς να έχει κανείς τους μιλήσει δημόσια για τη σχέση τους. Μέχρι τον περασμένο μήνα…

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Ντίαζ στο βρετανικό "Elle", παραδέχτηκε τα πάντα. "Ναι, ο Άλεξ είναι ο φίλος μου. Δεν είναι μυστικό πια", έλεγε τον Απρίλιο.

Παρά το κρυφό του πράγματος, η Κάμερον είχε μετακομίσει στο Μαϊάμι για να είναι κοντά στον Α-Ροντ, ενώ πηγές αναφέρουν ότι είχε ήδη γνωρίσει και τις κόρες του, την 6χρονη Νατάσα και την 3χρονη Έλα.

"Χώρισαν και η Κάμερον νιώθει πληγωμένη και προδομένη, γιατί είχε ξεπεράσει τον εαυτό της για να τον ευχαριστήσει", μεταφέρουν συγκεκριμένα οι πηγές του Χίλτον για τον ξαφνικό χωρισμό. Δεν είναι και λίγο εδώ που τα λέμε…

Στο μεταξύ η Κάμερον Ντίαζ, αυτό τον καιρό προωθεί την καινούρια της ταινία με τίτλο "Bad Teacher" (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί), στην οποία πρωταγωνιστεί με τον πρώην αγαπημένο της Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake), τον οποίο οι τελευταίες φήμες θέλουν ζευγάρι με την Άσλεϊ Όλσεν (Ashley Olsen).

Ζωή Κίττα