Τροχαίο ατύχημα για τον Αϊβάζη!

01.06.2011
Άγιο είχε ο Γιάννης Αϊβαζης, ο οποίος γλίτωσε τα χειρότερα. Ο γνωστός ηθοποιός το μεσημέρι της Τρίτης είχε τροχαίο με τη μηχανή του, όταν ένα αυτοκίνητο του έκλεισε το δρόμο. Ο Αϊβάζης διέσχιζε κεντρικό δρόμο

Άγιο είχε ο Γιάννης Αϊβαζης, ο οποίος γλίτωσε τα χειρότερα. Ο γνωστός ηθοποιός το μεσημέρι της Τρίτης είχε τροχαίο με τη μηχανή του, όταν ένα αυτοκίνητο του έκλεισε το δρόμο. Ο Αϊβάζης διέσχιζε κεντρικό δρόμο του Γαλατσίου, ενώ έβρεχε καταρρακτωδώς.

Ένα διερχόμενο αυτοκίνητο έκανε να στρίψει δεξιά, δεν είδε τον ηθοποιό με αποτέλεσμα να τρακάρουν και η μηχανή να πέσει κάτω και να πλακώσει το πόδι του Αϊβάζη. Στο σημείο, έσπευσαν περαστικοί για να προσφέρουν βοήθεια στον ηθοποιό, ο οποίος είχε πάθει σοκ.

Στον τόπο του ατυχήματος παρέμεινε περίπου μία ώρα, μέχρι να έρθει η Τροχαία. Μετά, επέστρεψε στο σπίτι του, ενώ ο τραυματισμός ήταν ελαφρύς και δεν χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο. Αλλά η λαχτάρα που έπαθε στα καλά καθούμενα τού ήταν αρκετή. Πριν λίγες μέρες και ο Κώστας Σόμμερ είχε ατύχημα με τη μηχανή του, όταν επίσης διερχόμενο αυτοκίνητο δεν τον είδε κι έπεσε πάνω του.