Η Αντζελίνα τα πήρε κρανίο!

12.05.2011
Πριν από ένα μήνα οι φήμες είχαν οργιάσει: "Υιοθέτησε και άλλο παιδί η πιο διάσημη πολύτεκνη οικογένεια στο Χόλιγουντ;". Τώρα έρχεται η ίδια η 35χρονη σούπερ μαμά να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.


Πριν από ένα μήνα οι φήμες είχαν οργιάσει: "Υιοθέτησε και άλλο παιδί η πιο διάσημη πολύτεκνη οικογένεια στο Χόλιγουντ;". Τώρα έρχεται η ίδια η 35χρονη σούπερ μαμά να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Αφορμή για τις φήμες στάθηκε ένα νέο, ύποπτο τατουάζ που εμφάνισε ξαφνικά η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie).

Στο αριστερό μπράτσο της, η Αντζελίνα έχει χαράξει εδώ και καιρό τις συντεταγμένες των τοποθεσιών όπου έχει γεννηθεί το καθένα από τα έξι παιδιά της.

Έτσι έχουμε: Καμπότζη για τον 9χρονο Μάντοξ (Maddox), Βιετνάμ για τον 7χρονο Παξ (Pax), Αιθιοπία για την 6χρονη Ζαχάρα (Zahara), Ναμίμπια για την 4χρονη Σιλό (Shiloh) και Γαλλία για τα δίχρονα δίδυμα Βιβιέν (Vivienne) και Νοξ (Knox).

Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, όταν πρόσφατα εμφανίστηκε και μία έβδομη γραμμή, η απορία ήταν εύλογη. Έλα όμως, που τα πράγματα ήταν πιο απλά…

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Αντζελίνα Τζολί "άστραψε και βρόντηξε" όταν σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στις Κάννες, όπου βρίσκεται για να προωθήσει την τελευταία της ταινία κινουμένων σχεδίων "Kung Fu Panda 2", ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν πίσω από τις συγκεκριμένες συντεταγμένες κρύβεται ένα έβδομο παιδί.

"Λοιπόν, αν γνωρίζουν ότι πρόκειται για γεωγραφικό μήκος και πλάτος, τότε θα είχαν υπολογίσει εύκολα ότι πρόκειται για τη γενέτειρα του Μπραντ. Δεν χρειάζεται ειδική έρευνα για να το καταλάβει κανείς. Οι συντεταγμένες αφορούν το Σουόνι της Οκλαχόμα", ξεκαθάρισε εκνευρισμένη η Αντζελίνα, λήγοντας μια και καλή το θέμα.

Στην ταινία κινουμένων σχεδίων, το τρέιλερ της οποίας μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, η Αντζελίνα δανείζει τη φωνή της στην πολεμίστρια-τίγρη. Όπως αποκαλύπτει η σταρ, τα παιδιά της την έχουν λατρέψει και δεν χορταίνουν να τη βλέπουν.

Κατά τα άλλα, όλα τα παραπάνω συμβαίνουν στον απόηχο άλλων πρόσφατων δημοσιευμάτων που θέλουν την Τζολί να τα έχει "φορέσει" στον αγαπημένο της και μάλιστα με γυναίκα… Ποιος ξέρει…

Ζωή Κίττα