Η Θεοδωρίδου μιλάει για το μυστηριώδη θαυμαστή της

12.05.2011
Τη Νατάσα Θεοδωρίδου πολλοί αγάπησαν, λίγοι όμως παρακολούθησαν κάθε βράδυ! Ο λόγος για το μυστηριώδη θαυμαστή της που όπως δήλωσε η ίδια

Τη Νατάσα Θεοδωρίδου πολλοί αγάπησαν, λίγοι όμως παρακολούθησαν κάθε βράδυ! Ο λόγος για το μυστηριώδη θαυμαστή της που όπως δήλωσε η ίδια στο περιοδικό Down Town: "Όλο το χειμώνα ερχόταν την ίδια ώρα, μόνος του , ένας κύριος. Καθόταν στο ίδιο τραπέζι, έπινε ένα ποτό, ήθελε όλα τα λουλούδια και άκουγε ένα μόνο τραγούδι, το "Σωστό ή λάθος". Μετά έφευγε. Δεν έλειψε ούτε ένα βράδυ. Τι θα έκρυβε μέσα του, τι θα τον έτρωγε, ε;" αναρωτιέται η Νατάσα και εμείς μένουμε με την ίδια απορία. Πάντως η οικονομική κρίση σίγουρα δεν θα τον έτρωγε γιατί όλα και όλα "Σωστό ή λάθος" όλα τα λουλούδια κοστίζουν μια περιουσία.

Η Νατάσα λοιπόν, με ανανεωμένο λουκ και πιο σέξι από ποτέ, μιλάει και για τα προσωπικά της αφού απαντάει σε σχετική ερώτηση για το αν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο: "Είμαι ελεύθερη, μόνη μου και πολύ ευτυχισμένη! Γιατί; Ποιος ξέρει!" λέει και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό! Μήπως γιατί αν έχει θαυμαστέ σαν τον κύριο που την έλουζε κάθε βράδυ με λουλούδια; Και τώρα ας μας απαντήσει "Σωστό ή λάθος;"!

Ελένη Αναστασάκη