Γεύση & δημιουργία

09.05.2011
Η μόδα συνδυάστηκε άψογα με τη γαστρονομία στην εκδήλωση «Taste Τhe Fashion», η οποία φιλοξενήθηκε στο Hilton με απόλυτη επιτυχία.

Η έξυπνη ιδέα της Χαράς Καίσαρη και Μαριάννας Σμπώκου (και οι δύο με εμπειρία στον χώρο των δημοσίων σχέσεων) να παντρέψουν την υψηλή ραπτική με την υψηλή γαστρονομία είχε ως αποτέλεσμα μια εντυπωσιακά απολαυστική βραδιά για τους 350 τυχερούς προσκεκλημένους. Η πρωτότυπη εκδήλωση «Taste Τhe Fashion» διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο Hilton για την ενίσχυση του συλλόγου «Το χαμόγελο του Παιδιού». Τρία μεγάλα ονόματα της μόδας άνοιξαν έναν δημιουργικό διάλογο με τρεις αντίστοιχα γνωστούς εκπροσώπους της γαστρονομίας, συνδυάζοντας με έξυπνο τρόπο ο καθένας τις δημιουργίες τους. Ετσι, οι ταλαντούχοι Mi-Ro άνοιξαν τη βραδιά παρουσιάζοντας την αέρινη συλλογή τους «Pure», ενώ οι καλεσμένοι γεύονταν το πρώτο πιάτο, την τριλογία καπνιστών ψαριών που επιμελήθηκε ο Γιάννης Μανίκης. Ακολούθησε η διεθνής Σοφία Κοκοσαλάκη με την εντυπωσιακή συλλογή της «Bridal» και το κυρίως πιάτο μοσχαρίσιο φιλέτο με κρούστα tandoori του Χιστόφορου Πέσκια. Οσο για το επιδόρπιο, οι αγαπημένοι μας Deux Hommes με την υπέρκομψη καλοκαιρινή συλλογή τους συνδυάστηκαν άψογα με τη σοκολατένια σφαίρα-έκπληξη που ετοίμασε ο Στέλιος Παρλιάρος. Eπώνυμες και εντυπωσιακές κυρίες αλλά και νεαρά όμορφα κορίτσια και αγόρια, που μελλοντικά θα συναντάμε συχνά στα κοσμικά events, ήταν οι προσκεκλημένοι. Η Φαίη Βαλλίδη επιμελήθηκε την ανοιξιάτικη διακόσμηση ενώ χορηγοί ήταν η ΦΑΓΕ και η βότκα Grey Goose.