Αδιάφορος στα γυμνά της Κάρλα ο Σαρκοζί

29.07.2008
Η πρώτη κυρία της Γαλλίας Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί αποκάλυψε οτι ο σύζυγος της, δεν ενοχλήθηκε όταν έμαθε για τις γυμνές φωτογραφήσεις που έκανε σαν μοντέλο.

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί αποκάλυψε ότι ο σύζυγος της δεν ενοχλήθηκε όταν έμαθε για τις γυμνές φωτογραφήσεις που έκανε σαν μοντέλο.

Η Μπρούνι Σαρκοζί δήλωσε στο περιοδικό "Vanity Fair" ότι είχε κατά κάποιο τρόπο προετοιμάσει τον Πρόεδρο της Γαλλίας, αφού από την αρχή της σχέσης , είχε αναφερθεί με κάθε λεπτομέρεια για το παρελθόν της, τονίζοντας:«Να ξέρεις οτι κάποια στιγμή μπορεί αυτές οι φωτογραφίες να δουν το φως της δημοσιότητας».

«Ω! Αυτή μου αρέσει πολύ! Μπορώ να έχω ένα αντίγραφο;» κάπως έτσι αντέδρασε ο Σαρκοζί όταν είδε τις γυμνές φωτογραφίες της, σύμφωνα πάντα με την συνέντευξη που έδωσε η Κάρλα Μπρούνι στο περιοδικό που κυκλοφόρησε την Δευτέρα.

Το 40χρονο -πρώην μοντέλο-που έγινε τραγουδίστρια και παντρεύτηκε τον 53χρονο Σαρκοζί ύστερα από θυελλώδη ειδύλλιο, κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό τον καινούργιο της άλμπουμ «Σαν να μην είχε συμβεί τίποτα».