Συμμαζεύτηκε η Μπρίτνεϊ

28.07.2008
Η Μπρίτνει Σπίαρς και ο πρώην σύζυγος της Κέβιν Φεντερλάιν ήρθαν σε συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών, και θα του πληρώνει 20.000 δολάρια κάθε μήνα.

Η Μπρίτνει Σπίαρς και ο πρώην σύζυγος της Κέβιν Φεντερλάιν ήρθαν σε συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών και θα του πληρώνει 20.000 δολάρια κάθε μήνα, ενώ η αμοιβή των δικηγόρων που είχαν αναλάβει την υπόθεση θα φτάσει το ποσό των 250.000 δολαρίων.

Η Σπίαρς παντρεύτηκε με τον χορευτή και τραγουδιστή της ραπ, Φεντερλάιν το 2004 με τον οποίο χώρισε το 2006, ενώ το διαζύγιο τους βγήκε πέρσι.

Η Μπρίτνει έχασε την επιμέλεια των παιδιών τον περασμένο Ιανουάριο και νοσηλεύτηκε δύο φορές σε ψυχιατρική κλινική. Στην διάρκεια της διαμάχης για το διαζύγιο και την κηδεμονία των παιδιών η 26χρονη τραγουδίστρια είχε πολλές φορές συμπεριφερθεί βίαια ακόμα και δημόσια. Ποιός δεν θυμάται την επίθεση με ομπρέλα σε παπαράτσι ή το ξύρισμα του κεφαλιού της;

Όμως τους τελευταίους μήνες έχει κυριολεκτικά μεταμορφωθεί στην Μπρίτνει που ξέραμε γι’ αυτό και το δικαστήριο της έδωσε την άδεια να διανυκτερεύει με τα αγοράκια της διόμισυ χρονών Πρέστον και τον ενός έτους Τζέιμς. Ωστόσο, ο πατέρας της θα συνεχίσει να διαχειρίζεται τα οικονομικά της Σπίαρς, σύμφωνα πάντα με απόφαση του δικαστηρίου.